CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç Açıklaması

"Sorumluluğu kendimizde arayacağız. Bunu demekle de yetinmeyeceğiz.

13.11.2014 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "Sorumluluğu kendimizde arayacağız. Bunu demekle de yetinmeyeceğiz. Vatandaşın ayağına gideceğiz; kendimizi de, derdimizi de anlatacağız" ifadesini kullandı.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, Koç'un Ankara il denetmenliği ve 2015 genel seçim hazırlıkları kapsamında Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerinde parti örgütünde incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Koç'un ayrıca Evren'e bağlı İbrahimbeyli, Cebirli, Çerkezuşağı, Solakuşağı, Demirayak, Altınbaşak, Yusufuşağı ve İnebeyli köylerini de ziyaret ettiği bildirildi.

Evren CHP İlçe Merkezinde yaptığı konuşmada, hiç çekinmeden düşük oy aldıkları yerlere giderek, "vatandaşın oyuna nasıl tekrar talip oluruz arayışında" bulunduklarını ifade etti.

Ülkenin adeta yangın yerine döndüğünü savunan Koç, "Bakın bütçe görüşülüyor, rakamlar ortada. Emekliye yılbaşında sadece yüzde 3 zam verilmesi öngörülüyor. Mutfak enflasyonu, işsizlik bunların açıkladığı resmi rakamların çok ötesinde. Ama benim 'maaşlı hokkabazlar' ismini taktığım iktidar yalakası yorumcular her akşam televizyon ekranlarında pembe pembe tablolar çiziyor" iddiasında bulundu.

Bu pembe tablo çizenlerin bir gün olsun çalışanın, işçinin, çiftçinin, köylünün, memurun sorunlarından bahsetmediğini ileri süren Koç, şunları kaydetti:

"Biz ise sadece eleştirmiyoruz, projelerimizi, çözüm önerilerimizi de açıklıyoruz. İşte 'Aile Sigortası' ilk aklıma geleni. Biz bir proje koyunca hemen aynı koro işbaşına geçip, 'CHP kaynağı nereden bulacak?' diye soruyor. Elinin körü. Şu sarayın maliyetine bakın yeter. Eski parayla bir katrilyon, 360 trilyon lira. Sadece merdivenleri dört milyon dolar. Daha uçağı da saymıyorum. Ya sadece senin çaldığın yeri kapatsam bile; al sana kaynak. Bunların döneminde ayrımcılık ayyuka çıktı. 'Millet 36 parçadan oluşmuştur, şudur, budur…' Şimdi bunun ne gereği var. Sorumluluğu kendimizde arayacağız. Bunu demekle de yetinmeyeceğiz. Vatandaşın ayağına gideceğiz; kendimizi de, derdimizi de anlatacağız. Atatürk harcı koymuş. İşin özü budur. Öz önemlidir; biz Türkiye'nin özüyüz." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement