Düzce'de oy kullanma işlemi başladı - Son Dakika
Politika

Düzce'de oy kullanma işlemi başladı

Düzce'de yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimleri için oy verme işlemi başladı. Düzce'de 299 bin 196 seçmen sandık başına gidiyor.

31.03.2024 11:26  Güncelleme: 11:29

Düzce'de oy kullanma işlemi başladı

Düzce'de 299 bin 196 seçmen sandık başına gidiyor

DÜZCE - Belediye başkanı, Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve muhtar ile ihtiyar heyetinin seçileceği yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimleri için Düzce'de oy verme işlemi başladı.

Belediye başkanı, Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve muhtar ile ihtiyar heyetinin seçileceği yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimleri için Düzce'de sabah 08.00 itibarıyla oy verme işlemi başladı. Düzce'de 408 seçim bölgesinde kurulan bin 65 sandıkta toplam 299 bin 196 seçmen oy kullanacak.

Oyunu kullanan Hakan Arslan; "Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Hayırlısı ne ise o olsun. Belediye başkanlığı, İl Genel Meclisi, Belediye meclisi hepsine oy verdik. Belediye, mahalle ve vatandaşlar için hayırlı olsun" diye konuştu.

Mesut Ramazan Coşkun ise; "Herkese başarılar diliyorum. Herkesin gönlünce olsun. Şu an mevcut belediye çok güzel inşallah herkes hakettiğini bulur. Hayırlısını diliyorum" diye konuştu

Sabah 08.00'de başlayan oy verme işlemi akşam 17.00'de sona erecek.

Düzce\'de oy kullanma işlemi başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Düzce'de oy kullanma işlemi başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement