İBB Meclisi İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı - Son Dakika
Politika

İBB Meclisi İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı

İBB Meclisi İsrail\'in Gazze\'ye yönelik saldırılarını kınadı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı. Meclis toplantısında yapılan konuşmalarda, İsrail'in ağır bombardımanı sonucu hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimiz için adalet talep edildi ve İsrail şiddetle kınandı. Meclis gündeminde ise ödenek, ek bütçe, yol isimlendirilmesi ve parsel satışı gibi konular yer aldı.

13.11.2023 16:56

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınandı.

İBB Meclisi kasım ayı birinci oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul'un başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı.

Okul, yaptığı konuşmada, dünyada büyük bir trajedi yaşandığına işaret ederek, "Gazze'de Filistinli kardeşlerimiz, İsrail'in ağır bombardımanı altında hayatını kaybetmekte. Çocuklar, kadınlar ve siviller hayatını kaybetmekte. İsrail burada ciddi bir katliam yapmaktadır. Bu savaşın bir an önce durmasını talep ediyoruz ve İsrail'i buradan şiddetle kınıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından meclis gündemine geçildi. Ödenek, ek bütçe, yol isimlendirilmesi ve parsel satışı gibi gündem maddeleri, ilgili komisyonlara sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İBB Meclisi İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement