Esirlerin geri getirilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söyleyen Netanyahu esir yakınlarından tepki gördü - Son Dakika
Politika

Esirlerin geri getirilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söyleyen Netanyahu esir yakınlarından tepki gördü

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, mecliste yaptığı konuşmada İsrailli esirleri geri getirmek için zamana ihtiyaç olduğunu söylemesinin ardından esirlerin yakınlarının tepkisiyle karşılaştı. Esir yakınları, Netanyahu'ya tepki göstererek "Şimdi, şimdi, şimdi" sloganı attı.

26.12.2023 09:15  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, mecliste yaptığı konuşma sırasında İsrailli esirleri geri getirmek için zamana ihtiyaç olduğunu söylemesinin ardından esirlerin yakınlarının tepkisiyle karşılaştı. Esinlerin yakınları, "Şimdi, şimdi, şimdi" sloganı attı.

"ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

İsrail meclisinde Gazze Şeridi'ndeki esirler için düzenlenen oturumda esir yakınları, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösterdi. Netanyahu yaptığı konuşmada, İsrailli esirleri evlerine geri getirmek için "her türlü çabayı" göstermelerine rağmen bunun başarılı olması için "askeri baskı" gerektiğini ifade ederek, "Mücadeleyi bırakmayacağız ancak zamana ihtiyacımız var" dedi.

"YA KARDEŞİNİZ OLSAYDI"

Netanyahu'nun konuşması sırasında meclisteki bir esir yakınının "Zamanımız yok" diye bağırması üzerine diğer esir yakınları da "Şimdi, şimdi, şimdi" sloganı atarak, Netanyahu'ya tepki gösterdi. Esir yakınları ayrıca, "Ya kardeşiniz olsaydı?" ve "Ya babanız olsaydı?" yazılı pankartlar açtı.

Esirlerin geri getirilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söyleyen Netanyahu esir yakınlarından tepki gördü
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Esirlerin geri getirilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söyleyen Netanyahu esir yakınlarından tepki gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement