Nijerya Devlet Başkanı Tinubu ve İngiltere Kralı 3. Charles BAE'de buluştu - Son Dakika
Politika

Nijerya Devlet Başkanı Tinubu ve İngiltere Kralı 3. Charles BAE'de buluştu

Nijerya Devlet Başkanı Tinubu ve İngiltere Kralı 3. Charles BAE\'de buluştu

Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu ve İngiltere Kralı 3. Charles, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28. Taraflar Konferansı kapsamında (COP28) bir araya geldi. Tinubu, Kral Charles ile yapılan toplantının Nijerya ve İngiltere arasındaki ortaklığın güçlenmesinde önemli bir adım olduğunu belirtti ve çevre yönetimi için adil bir küresel standart belirlemeyi dört gözle beklediğini ifade etti.

30.11.2023 17:37  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu ile İngiltere Kralı 3. Charles, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bir araya geldi.

Tinubi ile 3. Charles, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28. Taraflar Konferansı kapsamında (COP28) bulundukları BAE'de görüştü.

Görüşmeye ilişkin X sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tinubu, Kral Charles ile verimli bir toplantı yaptıklarını belirtti.

Toplantının, Nijerya ve İngiltere arasındaki ortaklığın güçlendirilmesinde önemli bir adım olduğunu kaydeden Tinubu, şu değerlendirmede bulundu:

"COP28'de çevre yönetimi için adil bir küresel standart belirlemeyi dört gözle beklerken ortak çabalarımızın gezegenimizin geleceği üzerinde yaratacağı olumlu etki konusunda iyimserim."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Nijerya Devlet Başkanı Tinubu ve İngiltere Kralı 3. Charles BAE'de buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement