Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Ali Vural Açıklaması - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Ali Vural Açıklaması

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Ali Vural Açıklaması

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Samsun İl Sorumlusu Ali Vural, "Beş ay sonra genel seçimler yapılacak.

16.01.2015 13:15

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Samsun İl Sorumlusu Ali Vural, "Beş ay sonra genel seçimler yapılacak. Her seçim önemlidir, bu seçim çok daha önemlidir. Saadet Partimiz bu seçimlere verdiği önem sebebiyle şimdiden halkla buluşmaya başlamıştır" dedi.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından "Halkla Kucaklaşma" programını icra etmek üzere Samsun'a gelen partinin Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Ali Vural, il binasında basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Hasan Bayram Var ve partililer katıldı.

Üç günlük program çerçevesinde İllerde değişik halk kesimleriyle buluşup sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceklerini belirten Ali Vural, " Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, esnaf, mahalle ziyaretleri ile halkımızla bire bir görüşme, sorunları yerinde dinleme, halkın nabzını tutma, halkın beklentilerini bir kez daha tespit etme ve bunların çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunmak suretiyle son derece önemli bir çalışma yapacağız. Beş ay sonra genel seçimler yapılacaktır. Her seçim önemlidir, bu seçim çok daha önemlidir. Saadet Partimiz bu seçimlere verdiği önem sebebiyle şimdiden halkla buluşmaya başlamıştır" diye konuştu.

Türkiye'de, bölgede ve dünyada meydana gelen sosyal, siyasal ve ekonomik olayları değerlendiren Vural, "Gündemdeki en sıcak konu; Paris'te geçtiğimiz hafta bir dergiye yapılan saldırı sonucu dergide çalıştığı söylenen 12 kişi hayatını kaybetmiştir. Saldırgan oldukları iddia edilen 2 kişi yapılan operasyonla ölü olarak ele geçirildi. Saadet Partisi olarak bu gibi saldırı olaylarını tasvip etmediğimizi her vesile ile ifade ediyoruz. Bu saldırıyı ve saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen iki kardeşin ölü olarak ele geçirilmesi olayını da tasvip etmiyoruz. Zanlıların sağ olarak ele geçirilmesi ve adalet önüne çıkarılarak olayın arkasında kimlerin bulunduğunun da tespit edilerek gerçek suçluların belirlenmesi gerekirdi. Bu yapılmamıştır. Hz. Peygamber (a.s.) hakkındaki hakaret içeren karikatürün bulunduğu derginin yüksek tirajda basılması hem tahrik ve provokatif, hem de batının çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koyması bakımından ibret vericidir" şeklinde konuştu.

Hak ve adalet merkezli adil bir dünyanın kurulması için mücadele ettiklerini hatırlatan Vural, "Çünkü bizim Saadet Partisi olarak temelimiz sevgidir, barıştır, kardeşliktir. Bu yeni dünyada savaş değil barış, çatışma değil diyalog, çifte standart değil adalet, üstünlük değil eşitlik, sömürü değil hakça paylaşım, baskı ve zulüm değil, demokrasi ve insan hakları olsun istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Ali Vural Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement