Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, damardan beslenmeye başladı - Son Dakika
Sağlık

Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, damardan beslenmeye başladı

Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, damardan beslenmeye başladı

52 yaşındaki dansçı Tanyeli, pankreas kanseriyle mücadele ediyor. Küba'da tedavi gören ve İstanbul'da özel bir hastanede yatan Tanyeli, hızla kilo kaybettiği için damardan beslenmeye başladı. Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren Tanyeli, tedavi sürecine girdiklerini ve toparlanmanın yakın olduğunu belirtti. Geçtiğimiz günlerde Küba'ya tedavi için giden Tanyeli, akrep zehri ilacıyla tedavi edildiğini ve sevenlerine gerekli bilgileri vereceğini söyledi.

16.11.2023 20:08

Tanyeli bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyor. Geçen günlerde tedavi için Küba'ya gidip gelen ve şu an İstanbul'da özel bir hastanede yatan 52 yaşındaki dansçı, hızla kilo verdiği için damardan beslenmeye başladı.

"52 KİLOYA DÜŞMÜŞÜM"

Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren Tanyeli, "Mesajlarınızı kendimde oldukça okuyorum, hepinize çok teşekkür ederim. Geri dönemediğim için özür dilerim.

Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, damardan beslenmeye başladı

Hafta sonu video çekebilecek gücü toplayayım, çekeceğim. Şu anda hastanede yatıyorum ve damardan besleniyorum çünkü 52 kiloya düşmüşüm.

Başından beri tüm hocalarım, tüm doktorlarım ve sağlık ekibi çok iyi bakıyorlar bana, artık toparlanma sürecine girdik. Çok az kaldı, Allah'ın izni ile selametimiz çok yakın. Sizleri seviyorum, Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı.

TEDAVİ İÇİN KÜBA'YA GİTMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde tedavi için Küba'ya gidip gelen Tanyeli, akrep zehri ilacıyla tedavi edildiğini kısa süre içerisinde bir video yayınlayarak sevenlerinde gerekli bilgileri vereceğini söyledi.

Zor bir süreçten geçtiğini belirten Tanyeli, "Çok ağrılı bir süreçteyim kafamı kaldıramadım uzun süre,dualarla donattığınız nefesinizden ben razıyım Allah'ta sizden razı olsun" demişti.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Sağlık Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, damardan beslenmeye başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement