Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamaları, Sağlık-Sen'in tekliflerini destekliyor - Son Dakika
Sağlık

Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamaları, Sağlık-Sen'in tekliflerini destekliyor

Sağlık Bakanı Koca\'nın açıklamaları, Sağlık-Sen\'in tekliflerini destekliyor

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sağlık çalışanlarının taban ücretleri, nöbet ücretleri ile tavan oranlarının yükseltilmesiyle ilgili yaptığı açıklamaların, Sağlık-Sen'in tekliflerinin haklılığını bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti. Doğan, Sağlık Bakanı Koca'ya duyarlılığından dolayı teşekkür etti ve kamu işveren heyetinin bu gerçekçi teklifleri göz önünde bulundurarak adımlar atması gerektiğini vurguladı.

09.08.2023 10:50  Güncelleme: 10:52

SAĞLIK-Sen Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sağlık çalışanlarının taban ücretleri, nöbet ücretleri ile tavan oranlarının yükseltilmesiyle ilgili yaptığı açıklamalarına ilişkin, "Sayın bakanımızın açıklamaları 7'nci Dönem Toplu Sözleşme tekliflerimizin haklılığını bir kez daha ortaya koymuştur" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kabine Toplantısı'nın ardından, sağlık çalışanlarının taban ücretleri, nöbet ücretleri ile tavan oranlarının artırılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca'nın açıklamaları sonrası değerlendirmelerde bulunan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, "Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından taban ücretleri, nöbet ücretleri ve tavan oranlarının yükseltilmesi ile ilgili yapılan açıklama, 7'nci Dönem Toplu Sözleşme tekliflerimizin haklılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Sağlık-Sen'in hazırladığı teklifler makul ve rasyoneldir. Sayın Bakanımızın tekliflerimizin haklılığını ortaya koyan açıklamaları Toplu Sözleşme masasına olan inancımızı perçinliyor. Bu vesileyle sağlık çalışanlarımız adına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz. Kamu İşveren Heyeti de bu gerçekçi teklifleri göz önünde bulundurarak sahanın beklentilerine cevap verecek adımlar atmalıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamaları, Sağlık-Sen'in tekliflerini destekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement