Sinop'ta intihar girişiminde bulunan şahıs hayatını kaybetti - Son Dakika
Sağlık

Sinop'ta intihar girişiminde bulunan şahıs hayatını kaybetti

Sinop\'ta intihar girişiminde bulunan şahıs hayatını kaybetti

Geçen cumartesi günü evinin bahçesinde kendini asarak intihar girişiminde bulunan ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan şahıs hastanede hayatını kaybetti. Sinop'ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir vatandaş evinin bahçesinde kendini asarak intihar girişiminde bulunmuştu. D.A.'nın cenazesi Erfelek Merkez Camisinde kılınan öğlen namazının ardından Erfelek Merkez Mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi.

02.10.2023 23:03  Güncelleme: 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen cumartesi günü evinin bahçesinde kendini asarak intihar girişiminde bulunan ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan şahıs hastanede hayatını kaybetti.

Sinop'ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir vatandaş evinin bahçesinde kendini asarak intihar girişiminde bulunmuştu. Özlem Konutları Mevkisinde meydana gelen olayda, 61 yaşındaki D.A. evinin bahçesinde kendini iple asarak intihar etmek istemiş, o sırada çevrede bulunan inşaat işçileri tarafından kurtarılmıştı. Daha sonra D.A., olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edilip, Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Bir süredir bilinci kapalı olan D.A. tedavi gördüğü hastanede sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. D.A.'nın cenazesi Erfelek Merkez Camisinde kılınan öğlen namazının ardından Erfelek Merkez Mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Sinop'ta intihar girişiminde bulunan şahıs hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement