Yalova GETAT Kliniği'nde 9 ayda 5 bin kişi tedavi gördü - Son Dakika
Sağlık

Yalova GETAT Kliniği'nde 9 ayda 5 bin kişi tedavi gördü

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açılan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kliniği, 9 ayda 5 bin kişi tarafından tercih edildi. Klinikte sunulan çeşitli tedavi yöntemleriyle hastalar şifa buluyor.

29.09.2023 21:11  Güncelleme: 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova GETAT Kliniği'nde 9 ayda 5 bin kişi tedavi gördü

YALOVA - Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açılalı henüz 9 ay olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kliniği yoğun ilgi görüyor. Hacamat, ozon, sülük, hipnoterapi, apiterapi ve akupunktur tedavileri sunan klinikte açıldığı günden bu yana kadar 5 bin kişi faydalandı.

GETAT Kliniği'nde özellikle kas ağrıları, kronik yorgunluk, alerji, diyabet hastaları, diyabetik ayak, bağışıklık sistemi güçlendirme gibi şikayetleriyle gelen hastalar uygulanan modern tıpı tamamlayıcı tedavi yöntemleriyle şifa buluyor. Uzman Dr. Zeynep Ergenç, geleneksel ve tamamlayıcı tıp 2014 yılında uygulamaya hayata geçirdiğini söyledi. Yalova'da 9 aydır faaliyet gösteren GETAT'ın 5 bin hastaya hizmet verdiğini ve yoğun ilgi gördüklerini anlatan Ergenç, ilk olarak hastanın muayenesini yaptıklarını belirterek, "Tanı konulmuş hastalıkları varsa bunları göz önünde bulunduruyoruz ve beraber bir tedavi yöntemini seçiyoruz. Zaten GETAT uygulamaları kendi başına bir tedavi yöntemi değildir. Modern tıpta uyguladığımız tedavileri onu tamamlayıcı ve destekleyici anlamda kullandığımız tedavilerdir" ifadesini kullandı.

Uzm. Dr. Murat Çokay ise akupunktur tedavisiyle insanların sigarayı bırakmasına yardımcı olduklarını söyledi.

Hastalar ise tedavilerden çok memnun olduklarını ifade etti.

Yalova GETAT Kliniği\'nde 9 ayda 5 bin kişi tedavi gördü
Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Yalova GETAT Kliniği'nde 9 ayda 5 bin kişi tedavi gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement