Babamın Ceketi Filmi - Son Dakika
Sinema

Babamın Ceketi Filmi

Babamın Ceketi Filmi

Babamın Ceketi filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Babamın Ceketi filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

24.07.2018 08:54

Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri önünde büyük bir engeldir. Bu sırada Aslıhan’ın babasının kalp krizi geçirmesi durumu daha da çıkmaza sokar. Aslıhan’ın babası yaşadığı sağlık sorunu sonrası kızına evlenmesi için baskı yapmaya başlar. Babası ölmeden önce kızının mürüvvetini görmek istemektedir. Fakat bunun için Ferhat’ın iş ve düğün için para bulması gerekir. Bu süreçte Ferhat’ın en büyük destekçilerinden biri de babası İbrahim’dir. Oğlunu okutarak en iyi babalığı yaptığını düşünen İbrahim şimdi de ona iş aramaya başlar. Mahalleden arkadaşı Penguen Ersin’in de yardımıyla iş aramaya başlayan Ferhat kendisini türlü maceraların içerisinde bulur.

“Babamın Ceketi” inin yönetmen koltuğunda Mandıra Filozofu, Yengen ve Şengen, Yaşamak Güzel Şey gibi yapımların da yönetmenliğini üstlenen Müfit Can Saçıntı oturuyor. Oyuncu kadrosunda Ayşen Gruda, Suat Sungur ve Yalçın Menteş gibi usta isimlerin yanı sıra Müfit Can Saçıntı, Mert Turak, Erkan Can, Elif Nur Kerkük, Banu Manioğlu, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Sami Aksu gibi isimlerin de yer aldığı in senaryosunda da Saçıntı’nın imzası var.

Yönetmen: Müfit Can Saçıntı

Senaryo: Müfit Can Saçıntı

Oyuncular: Müfit Can Saçıntı, Mert Turak, Erkan Can, Ayşen Gruda, Suat Sungur, Yalçın Menteş, Elif Nur Kerkük, Banu Manioğlu, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Sami Aksu, Ünal Yeter, Uğur Demirpehlivan

Filmin Türü: Aile

Orijinal Adı: Babamın Ceketi

Yapımcı Firma: Hann Medya

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım

Vizyon Tarihi: 05.10.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Babamın Ceketi Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement