Karadayı 44. Bölüm - Son Dakika
Sinema

Karadayı 44. Bölüm

Karadayı 44. Bölüm

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Karadayı yeni bölümü ile 4 Kasım Pazartesi Atv'de.

04.11.2013 16:34

Kenan İmirzalioğlu, Bergüzar Korel, Çetin Tekindor ve Melike İpek Yalova'nın oynadığı Karadayı dizisi, bir kabadayının hikayesini konu alıyor. Dizide, kunduracı bir baba-oğulun 1970'lerdeki kabadayı hikayesi anlatılıyor.

Dizinin müzikleri Ay Yapım'ın bütün projelerinde olduğu gibi Toygar Işıklı tarafından yapılıyor. Dizinin yönetmeni ise 'Ezel' ve 'Son' dizilerini başarıyla yöneten herkesin tanıdığı bir isim: Uluç Bayraktar. Dizinin diğer yönetmeni ise yine Ezel ve Uçurum dizilerini başarıyla yöneten Cem Karcı.

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Karadayı 44. Bölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement