Kendi Yolumda Filmi - Son Dakika
Sinema

Kendi Yolumda Filmi

Kendi Yolumda Filmi

Kendi Yolumda filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kendi Yolumda filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

19.11.2019 10:58  Güncelleme: 15:21

Film aile ve çevre baskısı sebebi ile hayatta bir türlü istediklerini yapamamış iki karakter olan Adanalı tamirci Ömer Ali ve İstanbul'dan Adana'ya bir sigorta yolsuzluğu denetimi için gelen Zeynep'in yollarının kesişmesi ve ikilinin "kendi yolları"nda gidecek cesareti kazanmalarını konu ediniyor.

Adana'nın kenar mahallesinde arabası bozulan Gökhan Özoğuz, aslında müzisyen olmak isteyen ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş genç bir tamirci olan Ömer Ali ile karşılaşır. Genç tamirci, Gökhan'a bir şarkısını dinletir. Gökhan şarkıyı beğenir ve Ömer Ali'ye şarkı söylemeye davam etmesini önerir. Ömer Ali konuşmalarının sonunda Gökhan'a; "Sen de benim gibi bir aileye, benimki gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?" sorusunu yöneltir. Soru Gökhan'ı etkilemiştir ve cevabını düşünmeye başlar: İnsan mı şansını yoksa şansı mı insanı yaratır?

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak
Senaryo: Ali Kobanbay
Oyuncular: Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Tamer Levent, Ferit Aktuğ, Okan Çabalar, Erkan Can, Suzan Aksoy, Çağatay Aras, Tuncer Salman
Filmin Türü: Komedi
Orijinal Adı: Kendi Yolumda
Yapımcı Firma: Athena Yapım
Yapım Yılı: 2020
Yapım Ülkesi: Türkiye
Orijinal Dili: Türkçe
Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım
Vizyon Tarihi: 06.03.2020


Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Kendi Yolumda Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement