The Misfits Filmi - Son Dakika
Sinema

The Misfits Filmi

The Misfits Filmi

The Misfits filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Misfits filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

14.07.2020 15:55  Güncelleme: 16:14

The Misfits, kendisini büyük bir komplonun içerisinde bulan bir suçlunun hikayesini konu ediyor. Bir grup sıra dışı suçlu tarafından planlanan bir altın soygununa son anda, suç dünyasında nam salmış bir adam olan Richard Pace’de dahil olur. Ancak plana dahil olmasıyla, kendisini bir anda büyük bir komplonun içerisinde bulur. Richard, içine düştüğü bu kaosta hem kendisini hem de hayatı ona bağlı olan onlarca insanı kurtarmak için savaşmak zorunda kalır.

Yönetmen: Renny Harlin

Senaryo: Robert Henny, Kurt Wimmer

Oyuncular: Pierce Brosnan, Jamie Chung, Tim Roth, Hermione Corfield, Nick Cannon, Gonzalo Menendez, Samer al Masri, Rami Jaber, David Batchelor, Ahmed El-Mawas, Mansoor Alfeeli, Pirat Nipitpaisalkul, Adam Stone, Adnan Kusybi, Mark Chinnery, Firas Al Shakarchi, Rik Aby, Majed AlZubaidi, Kouryou Ngin, Garrett Cain, Arzu Neuwirth, Walid Riachy, Jerrod Weston, Martin J. Corrado, Qais Qandil, Christian Mandel, Elsa Pottier, Adam Geddes, Mohammed Otoum, Ernestas Aleksandrovas, Raaj Rao

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: The Misfits

Yapımcı Firma: RNG Entertainment

Yapım Yılı: 2021

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: RNG Entertainment

Vizyon Tarihi: 01.01.2070

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Misfits Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement