Karadayı 80. Bölümde Bitmeyen Sevda - Son Dakika
Soğuk Haber News

Karadayı 80. Bölümde Bitmeyen Sevda

Karadayı 80. Bölümde Bitmeyen Sevda

Karadayı dizisinin bu haftaki bölümünde Mahir, Feride'ye olan sevdasının asla bitmeyeceği gösterecek. Merakla beklenen yeni bölümde olacakları dair detaylar ve tahminlerimiz burada...

13.10.2014 14:13

ATV'nin sevilen dizilerinden Karadayı bu akşam 80. bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Dizide her ne kadar Mahir'in mücadelesi odak noktası gibi dursa da çoğunlukla izleyiciler Mahir ile Feride'nin ilişkisinde neler olacağını merak ediyor. Bilindiği gibi bir sürede Feride, Mahir ile aralarının kötüleştiğini, Mahir'in giderek kendisinden uzaklaştığını hissetmektedir. Ancak dizinin 80. bölüm fragmanlarına bakılacak olursa Mahir, yıl dönümlerinde elinde çiçeklerle sevdiği kadının karşısına çıkıp sevdasının asla bitmeyeceğini Feride'ye gösterecek. Bakalım seyircilerin umduğu bu gelişme gerçekten olacak mı çünkü Mahir, mücadelesi için karanlık bir dünyaya adım attığından beri gerçekten de iki aşığın sevdalarını yaşamaları iyice güçleşti.

MAHİR NAMLULARIN UCUNDA

Peki Karadayı dizisinin bu haftaki bölümünde Mahir başka ne yapacak? Hatırlanacağı gibi Mahir locaya girmeye çalışmış ama başaramamıştır. Mahir locaya girebilmek için yeni bir ihtiyaç duyuyor ki bu planın içinde locadakilerle yüzleşmek var. Mahir locadakilerle yüzleşecek ve bir anda silahlar çekilecek ve tüm namlular Mahir'i gösterecek. Mahir'in silahlar üzerine çevrilmişken ne yapıp da bu durumdan kurtulacağı ve locaya nasıl gireceği merak ediliyor.

Karadayı dizisinin 80. yeni bölümünü bu akşam ATV'de izleyebilirsiniz. Dizi her zamanki saati olan 20.00'da başlayacak. Diziyi internetten izlemek isterseniz yayın saatinde ATV'nin sitesindeki "canlı yayın" bağlantısını kullanabilirsiniz.

Karadayı 80. Bölüm 1. Fragman:

Karadayı 80. Bölüm 2. Fragman:

Karadayı 80. Bölüm 3. Fragman:

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Soğuk Haber News Karadayı 80. Bölümde Bitmeyen Sevda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement