Beşiktaş 2. olabilir mi? - Son Dakika
Soğuk Haber

Beşiktaş 2. olabilir mi?

Beşiktaş 2. olabilir mi?

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi farklı mağlup etmesi sonrası Beşiktaş'ın 2. olma ihtimali araştırılıyor. Fenerbahçe ile aynı puana sahip olan Beşiktaş, son hafta sonucuna göre 2. veya 3. olacak. Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fenerbahçe puan alırsa 2. olacak, yenilirse Beşiktaş'ın sonuca bağlı olarak 2. olma şansı var. Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında ikili averajda Beşiktaş önde yer alıyor.

05.06.2023 09:59

Beşiktaş 2. olabilir mi? sorusu araştırılıyor. Galatasaray, 51 bin taraftarı önünde şampiyon olarak çıktığı Fenerbahçe derbisini farklı kazandı. Zaniolo'nun 2 golü, Icardi'nin tek sayısı ile maçı 3-0 kazanan Cim-Bom, ezeli rakibine isabetli şut attırmadan karşılaşmayı tamamladı. Aslan, şampiyonluk kupasını kaldırdığı derbide tarihi bir zafer yaşadı. Futbolseverler ise Beşiktaş 2. olabilir mi? Beşiktaş kaçıncı sırada? Beşiktaş neden ikinci olmadı? sorularını merak ediyor.

BEŞİKTAŞ 2. OLABİLİR Mİ?

Beşiktaş şuan 77 puanla 3. Sırada Fenerbahçe ise 77 puana .sırada yer alıyor.

1. Galatasaray 82(34 Maç)

2. Fenerbahçe 77(34 Maç) - Ligin son haftası Gaziantep FK ile olan FB, maçı hükmen galip sayılacak. +3 puan alacak.

3. Beşiktaş 77 (35 Maç)

Fenerbahçe, Galatasaray maçından puan alması durumunda 2. olmayı garantiliyor.

Fenerbahçe Galatasaray maçında yenilirse Beşiktaş da sonmaçını kazanırsa Beşiktaş 2. Fenerbahçe ise 3. oluyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında ikili averajda Beşiktaş önde yer alıyor.

Son Dakika Soğuk Haber Beşiktaş 2. olabilir mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement