Beşiktaş-Kasımpaşa Maçı: Skor, Goller ve Canlı İzleme Linki - Son Dakika
Soğuk Haber

Beşiktaş-Kasımpaşa Maçı: Skor, Goller ve Canlı İzleme Linki

Beşiktaş-Kasımpaşa Maçı: Skor, Goller ve Canlı İzleme Linki

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş-Kasımpaşa maçı oynanıyor. Beşiktaş 2-0 önde ilerliyor. Maç BeIN Sports 1'den canlı olarak izlenebilir. Maçın başlama saati 19.00.

03.06.2023 20:00

Beşiktaş- Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Süper Lig'de futbol heyecanı devam ederken futbolseverler Beşiktaş- Kasımpaşa maçının kaç kaç olduğunu araştırıyor. Peki, Beşiktaş - Kasımpaşa maçı kaç kaç? BJK - Kasımpaşa maçı bitti mi, kaç kaç? Beşiktaş - Kasımpaşa maçı golleri kim attı?

BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA MAÇI KAÇ KAÇ?

Beşiktaş - Kasımpaşa maçının özetini izlemek için BeIN Sports sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Mücadelede Beşiktaş'ın 4-2'lik üstünlüğü varken Beşiktaş 90+10'da penaltı kazandı. Atiba Hutchinson, topun başına geçti ve skoru belirleyen golü attı. Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşması 5-2 olarak sonuçlandı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa deplasmanında. Siyah-Beyazlılar, 74 puanla 3. sırada yer alıyor.

Ligde oynadığı son 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak küme düşme tehlikesini atlatan Kasımpaşa ise 43 puanla 10. basamakta bulunuyor. Omar Colley bu akşam oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak. Beşiktaşlı futbolcu, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının ardından Adana Demirspor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü. Onut Bulut da sakatlığından dolayı yok.

Siyah-beyazlılarda Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku, Kasımpaşa karşısında sarı kart görmeleri halinde sezonun son maçı olan Konyaspor mücadelesinde görev alamayacak.

BEŞİKTAŞ- KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLEME LİNKİ VAR MI?

Beşiktaş- Kasımpaşa maçı BeIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanıyor.

BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş- Kasımpaşa karşılaşması 3 Haziran günü saat 19.00'da başlayacak.

Son Dakika Soğuk Haber Beşiktaş-Kasımpaşa Maçı: Skor, Goller ve Canlı İzleme Linki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement