Çağlar Söyüncü Letonya ve Galler maçlarında oynayamayacak - Son Dakika
Soğuk Haber

Çağlar Söyüncü Letonya ve Galler maçlarında oynayamayacak

Çağlar Söyüncü Letonya ve Galler maçlarında oynayamayacak

Milli Takım'ın Letonya ve Galler ile oynayacağı maçlar öncesi Çağlar Söyüncü'nün sağ arka adalesindeki sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Çağlar Söyüncü kamptan ayrılarak teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

14.06.2023 14:36  Güncelleme: 14:37

A Milli Takım'ın Letonya ile oynayacağı maç öncesi yıldız futbolcu Çağlar Söyüncü'den kötü haber geldi. Milli stoper'in Letonya - Galler maçlarında oynayıp, oynamayacağı netlik kazandı ve böylece merak edilmekte olan Çağlar Söyüncü Letonya - Galler maçlarında oynayacak mı? Sorusu yanıt buldu. Peki, Çağlar Söyüncü Letonya - Galler maçlarında oynayacak mı? Çağlar Söyüncü'nün sağlık durumu nasıl? Çağlar Söyüncü maçlarda oynayacak mı?

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ LETONYA - GALLER MAÇLARINDA OYNAYACAK MI?

Çağlar Söyüncü, sağ arka adalesindeki sakatlığı sebebiyle Letonya ve Galler ile oynanacak karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarıldı. Çağlar, A Millî Takımımızın Riga'ya yapacağı yolculuk öncesinde teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, sağ arka adalesindeki sakatlığı sebebiyle A Millî Takım'ın Letonya ve Galler ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarıldı. Çağlar, A Milli Takımımızın Riga'ya yapacağı yolculuk öncesinde teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı.

Son Dakika Soğuk Haber Çağlar Söyüncü Letonya ve Galler maçlarında oynayamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement