Hakan Çalhanoğlu'nun babası Galatasaray tribününde - Son Dakika
Soğuk Haber

Hakan Çalhanoğlu'nun babası Galatasaray tribününde

Galatasaraylı olduğu bilinen Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, sarı-kırmızılıların şampiyonluk kutlamalarında tribündeydi. Baba Çalhanoğlu, sosyal medyadan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ile çekildiği fotoğrafı paylaştı. Ancak milli futbolcu geçen gün Inter ile yeni sözleşme imzalayacağını açıklamıştı. Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı gelecek?

06.06.2023 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı olduğu bilinen dünyaca ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, sarı-kırmızılıların şampiyonluk kutlamalarında tribündeydi. Baba Çalhanoğlu, sosyal medyadan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ile çekildiği fotoğrafı paylaştı. Bu görsel Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı ancak milli futbolcu geçen gün verdiği demeçte Inter ile yeni sözleşme imzalayacağını açıklamıştı. Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı gelecek?

Milli futbolcunun babası Hüseyin Çalhanoğlu, Galatasaray- Fenerbahçe maçında ve sonrasındaki kutlamalarda tribünde yer aldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan baba Çalhanoğlu'na mesaj yağdı.

HAKAN ÇALHANOĞLU GALATASARAY'A MI GELECEK?

Hakan Çalhanoğlu, geçen gün Inter ile anlaşmaya vardığını açıklamıştı. Milli futbolcu, İtalyan devi ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

Hakan Çalhanoğlu\'nun babası Galatasaray tribününde

Son Dakika Soğuk Haber Hakan Çalhanoğlu'nun babası Galatasaray tribününde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement