Kuruluş Osman 129. Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı - Son Dakika
Soğuk Haber

Kuruluş Osman 129. Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı

Kuruluş Osman 129. Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Son bölümde Tekfur Valens'in yeni oyunuyla karşı karşıya kalan Osman Bey, yeni hedefi Koyunhisar'a doğru ilerliyor. İsmihan Sultan ve Sultan Alaeddin ise intikam peşinde. Ancak, Kuruluş Osman 129.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

31.05.2023 23:12

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman her Çarşamba izleyicisiyle buluşuyor. Sevilen dizi Kuruluş Osman, güçlü oyuncu kadrosuyla ve yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Kullanıcılar tarafından, Kuruluş Osman 129.bölüm fragmanı! Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, Kuruluş Osman 129.bölüm fragmanı izle!

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM NE OLDU?

Tekfur Valens büyük bir ordu toplamaktadır. Osman Bey, Ak Sakallılar'la istişare ederek Tekfur Valens'in yeni oyununu değerlendirir. Osman Bey için artık av vaktidir! Osman Bey, evlatları ve alpları Tekfur Valens'in oyununa nasıl karşılık verecektir? Osman Bey, Tekfur'un gelmekte olan ordusuna aldırış etmeden yeni hedefini koyar. Hedef artık Koyunhisar'dır. İsmihan Sultan ve Sultan Alaeddin kaçtıkları yerde intikam alma peşindedirler. İsmihan Sultan, Bengi'den intikam almak için Alçiçek'i kurban etme peşindedir. Hatunlar, İsmihan Sultan'ı yakalamak için bir oyun içine girmişlerdir.

KURULUŞ OSMAN 129.BÖLÜM FRAGMAN!

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı araştırılan konular arasında yer alıyor. ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Kuruluş Osman 129.bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içerisinde yer alacaktır.

Son Dakika Soğuk Haber Kuruluş Osman 129. Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement