MasterChef All Star'da Ana Kadroya Giren 5. Yarışmacı Kim Oldu? - Son Dakika
Soğuk Haber

MasterChef All Star'da Ana Kadroya Giren 5. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef All Star\'da Ana Kadroya Giren 5. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef All Star'da ana kadroya giren 5. yarışmacı Rıfat oldu. Hakan, Mehmet, Bahri, Mustafa, Orhan, Rıfat, Faruk Batuhan ve Onur ilk turda şefleri isteği üzerine en iyi taş kadayıfı yapmak için mücadele etti. Hakan gün sonunda en iyi tabağı çıkaran üçüncü isim oldu ve MasterChef'e yedeklerden devam etmeye hak kazandı. Mustafa ve Rıfat son 2'ye kaldı. Hazırladığı tabak şefler tarafından beğenilen Rıfat, MasterChef ana kadrosuna giren 5.yarışmacı oldu.

19.06.2023 11:29  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Masterchef All Star 5 yarışmacı kim oldu? Masterchef'te kim kazandı ana kadroya kim girdi? merak ediliyor. MasterChef All Star'da ana kadroya giren 5. yarışmacı kim olduğu gündeme geliyor.Masterchef All Star 5 yarışmacı kim oldu? Masterchef'te kim kazandı ana kadroya kim girdi? araştırılıyor. Masterchef All Star 5 yarışmacı kim oldu? Masterchef'te kim kazandı ana kadroya kim girdi? Detaylar haberimizdedir…

MASTERCHEF ALL STAR 5 YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef All Star'da ana kadroya giren 5. yarışmacı Rıfat oldu. Kendi grubundan kadroya giren son isim olan Rıfat, adını duyunca çığlık atarak "Rıfat dedikleri anda çıldırıyordum, sonunda oldu" dedi.

Hakan, Mehmet, Bahri, Mustafa, Orhan, Rıfat, Faruk Batuhan ve Onur ilk turda şefleri isteği üzerine en iyi taş kadayıfı yapmak için mücadele etti. İlk turda en iyi taş kadayıfı yapan Hakan, Mustafa, Faruk Batuhan ve Rıfat ikinci turda yaratıcılıklarını kullanarak kuzu beyni ve Garam Masala kullanarak yemek yapmaya çalıştı.

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Hakan gün sonunda en iyi tabağı çıkaran üçüncü isim oldu ve MasterChef'e yedeklerden devam etmeye hak kazandı. Mustafa ve Rıfat son 2'ye kaldı. Hazırladığı tabak şefler tarafından beğenilen Rıfat, MasterChef ana kadrosuna giren 5.yarışmacı oldu.

Masterchef All Star 5 yarışmacı kim oldu? Masterchef'te kim kazandı ana kadroya kim girdi?

Ana kadroya girdiğini duyunca çığlık atarak şeflere sarılan Rıfat, "Rıfat dedikleri anda çıldırıyordum, sonunda oldu. Yarışmaya başlamadan önce All Star'ın kolay geçeceğini düşünüyordum. Hatta ilk gün ilk çıkan kişi olacağımı düşünüyordum. Yemekleri, imza tabakları öyle bir tokat vurdu ki... Herkes gibi benim de nevrim döndü. Bu son, şöhretli giriş bana uğurlu gelecek" dedi.

MUSTAFA KADROYA GİREMEYİNCE YIKILDI

Kadroya giremeyen Mustafa ise yaşadığı üzüntüyü "Herkes inanıyordu bana, güveniyordu. Ben de kendime çok güveniyordum. Demek ki iyi çalışmamışım. Bundan sonra daha çok çalışacağım" sözleriyle dile getirdi.

Masterchef All Star 5 yarışmacı kim oldu? Masterchef'te kim kazandı ana kadroya kim girdi?

Son Dakika Soğuk Haber MasterChef All Star'da Ana Kadroya Giren 5. Yarışmacı Kim Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement