WhatsApp'ta Bağlantı Sorunu Yaşanıyor - Son Dakika
Soğuk Haber

WhatsApp'ta Bağlantı Sorunu Yaşanıyor

WhatsApp\'ta Bağlantı Sorunu Yaşanıyor

En çok tercih edilen mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan Whatsapp'a girişte hata meydana gelmiştir. Kullanıcılar tarafından WhatsApp bağlantı sorunu araştırılmaktadır. Whatsapp'da meydana gelen sorun sonrasında çöktü mü sorusu araştırılıyor. Gelen raporlara göre Whatsapp'da sorunlar yaşandığı görülmektedir. Yetkililer tarafından henüz bir açıklama gelmezken hatanın kaynağı merak konusu oldu. Son 24 saat içinde Whatsapp ile ilgili bildirilen kesintiler şu şekildedir.

05.06.2023 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En çok tercih edilen mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan Whatsapp'a girişte hata meydana gelmiştir. Kullanıcılar tarafından WhatsApp bağlantı sorunu araştırılmaktadır. Peki, WhatsApp neden açılmıyor? WhatsApp giremiyorum! WhatsApp bağlantı sorunu nedir? Whatsapp çalışmıyor! Detaylar haberimizde...

WHATSAPP NEDEN AÇILMIYOR?

Whatsapp'da meydana gelen sorun sonrasında çöktü mü sorusu araştırılıyor. Gelen raporlara göre Whatsapp'da sorunlar yaşandığı görülmektedir. Yetkililer tarafından henüz bir açıklama gelmezken hatanın kaynağı merak konusu oldu.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Son 24 saat içinde Whatsapp ile ilgili bildirilen kesintiler şu şekildedir:

WhatsApp neden açılmıyor? WhatsApp giremiyorum! WhatsApp bağlantı sorunu nedir? Whatsapp çalışmıyor!

Son Dakika Soğuk Haber WhatsApp'ta Bağlantı Sorunu Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement