10 Kişilik Inter Son Dakikada Yıkıldı: 3-3 - Son Dakika
Spor

10 Kişilik Inter Son Dakikada Yıkıldı: 3-3

10 Kişilik Inter Son Dakikada Yıkıldı: 3-3

Inter, 5. dakikada Samir Handanovic'in atılmasıyla sahada 10 kişi kaldığı maçta Torino'yu elinden kaçırdı.

21.10.2013 00:29

Serie A'da 8. haftanın kapanış maçında Torino'ya konuk olan Inter, bir kırmızı kartın çıktığı ve bir penaltının kaçtığı maçta rakibiyle 3-3 berabere kaldı.

Inter maça tam anlamıyla k acirc;bus gibi başladı. 5. dakikada hızla ceza sahasına sokulan Cerci, kaleci Handanovic'den sıyrılmak isterken yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterirken, başarılı file bekçisini de direkt olarak gösterdiği kırmızı kartla oyundan attı.

Atışı kullanmak üzere topun başına geçen Cerci, topu oyuna yeni dahil olan Carrizo'ya nişanlayınca Torino erken öne geçme fırsatını geri tepti. 21. dakikada Cerci'nin yükseklik kazandırdığı topu ceza sahası içi sol çaprazda önüne alan Farnerud sert bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0.

45+1'de kullanılan köşe vuruşu sonrasında yükseklik kazanan topa akrobatik bir vuruş yapan Guarin, skora dengeyi getirerek ilk yarının sonucunu belirledi: 1-1.

İkinci yarıya ise her iki takım da fırtına gibi başladı. 53. dakikada Cerci'nin sağdan ortasında savunmanın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Immobile, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-1. Inter'in bu gole yanıtı ise gecikmedi. 55'te Guarin'in vuruşunda kaleciden dönen topu kafayla ağlara gönderen Palacio, durumu 2-2'ye taşıdı.

71'de ani gelişen Inter atağında sağ kanattan aldığı topu hızla taşıyan Belfodil, kale ağzındaki Palacio'yu gördü. O da düzgün bir dokunuşla topu ağlara gönderdi: 2-3.

90. dakikada Bellomo'nun sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta kimsenin dokunamadığı top, kalecinin de bakışları arasında ağlarla buluştu ve 90 dakika 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor 10 Kişilik Inter Son Dakikada Yıkıldı: 3-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement