10 Kişilik Tottenham Son Nefeste: 0-1 - Son Dakika
Spor

10 Kişilik Tottenham Son Nefeste: 0-1

10 Kişilik Tottenham Son Nefeste: 0-1

Sezonun açılış haftasında West Ham'a konuk olan Tottenham, 29. dakikada 10 kişi kaldığı maçta yeni transferi Eric Dier'ın son dakika golüyle üç puana uzandı.

16.08.2014 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'de sezonun ilk haftasında Tottenham, West Ham United deplasmanında uzatma dakikalarında bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etti ve sezona üç puanla başladı. Kuzey Londra ekibi, karşılaşmanın 29. dakikasında Kyle Naughton'ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı.

Mücadelenin ilk yarısında West Ham United oyunun genel olarak kontrolünü elinde tutarken, Tottenham ise nt egol pozisyonu üretmekte bir hayli zorlandı.

Maçın ilk bölümlerinde ev sahibi ekip Carlton Cole ve Ricardo Vaz Te ile net fırsatlardan yararlanamazken, 29. dakikada ceza sahası içersinde topa elle müdahele eden Kyle Naughton direkt olarak kırmızı kart görerek penaltıya sebebiyet verirken, atışı kullanmak üzere topun başına gelen Mark Noble topu auta gönderdi.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelenin ikinci yarısında oyun dengelenirken, Tottenham aradığı golü son dakikada buldu. 90+3'te Harry Kane'in arapasında soldan ceza sahasına sokulan Eric Dier, sol ayağıyla yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı ve 90 dakika sonunda gülen taraf konuk ekip oldu.

EVERTON VURDU VURDU VURULDU!

Öte yandan aynı saatte oynanan bir diğer karşılaşmada ligin yeni ekiplerinden Leicester City'ye konuk olan Everton, iki kez öne geçtiği müsabakada bir puana razı oldu.

Konuk ekip 20. dakikada Aiden McGeady'nin golüyle öne geçse de, 22. dakikada Jose Ulloa skora dengeyi getirdi. 45. dakikada sahneye çıkan Steven Naismith durumu 2-1'e getirerek ilk 45 dakikanın sonucunu belirlese de, 86'da sahneye çıkan Chris Wood, takımına bir puanı kazandıran golü attı: 2-2.

Premier Lig'de bugün oynanan diğer karşılaşmalardan alınan sonuçlar şöyle:QPR 0-1 Hull CityStoke City 0-1 Aston VillaWest Bromwich 2-2 Sunderland

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor 10 Kişilik Tottenham Son Nefeste: 0-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement