Portekiz'de Fernando Santos kararı! Cristiano Ronaldo'yu yedek bırakmıştı - Son Dakika
Spor

Portekiz'de Fernando Santos kararı! Cristiano Ronaldo'yu yedek bırakmıştı

Portekiz 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas'a 1-0 kaybederek turnuvaya veda etmişti. Turnuva sonrası teknik direktör Fernando Santos'un geleceği merak ediliyordu. Portekiz Futbol Federasyonu, deneyimli teknik adamla yollarını ayırma kararı aldı.

15.12.2022 19:47  Güncelleme: 20:01

Çeyrek finalde Fas'a 1-0 kaybederek 2022 Dünya Kupası'ndan elenen Portekiz'de Fernando Santos'un akıbeti merak ediliyordu. Fernando Santos'un Portekiz'deki hikayesi bitti.

RONALDO'YU YEDEK BIRAKTI

Ronaldo'yu yedek oturtan Santos, Portekizli yıldızın hayranları tarafından büyük eleştiri almıştı. Santos'un Ronaldo ile dostluğu ve Portekiz kariyeri bu turnuvayla kapanmış oldu.

Ronaldo'yu yedek bırakmıştı! Portekiz'de bir devir resmen kapandı

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2014'te göreve getirilen Santos, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda şampiyonluk yaşamıştı. Şampiyonluğun Santos üstünde bir etkisi kalmadı.

Portekiz\'de Fernando Santos kararı! Cristiano Ronaldo\'yu yedek bırakmıştı

Son Dakika Spor Portekiz'de Fernando Santos kararı! Cristiano Ronaldo'yu yedek bırakmıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Muhammet özmen: elinde dünyanın en iyi futbolcusu var. sen onu dünya kupası maçında yedek bırakıyorsun. mantık dışı. RONALDO ya çok üzüldüm. keşke ARJANTİN VE PORTEKİZ FİNALDE KARSILASSAYDI. ARJANTİN İN MESSİ Yİ OYNAMAMASI GİBİ BİR ŞEY. KABUL EDİLEMEZ. GEÇTİ GİTTİ ARTIK 5 1 Yanıtla

Advertisement