Gerilim şimdiden başladı! Avcı'dan Fenerbahçe'ye gözdağı - Son Dakika
Spor

Gerilim şimdiden başladı! Avcı'dan Fenerbahçe'ye gözdağı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Ölüm-kalım savaşı değil, çok rahat olmamız gereken bir maç. Ben Fenerbahçe ile bilgili birşey konuşmayacağım. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe istatistiğine baksana. Hayırlısı, güzel maç olsun" dedi.

16.03.2024 09:40  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig ekibi Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, haftasonu oynayacakları ve büyük heyecana sahne olacak Fenerbahçe maçı öncesinde önemli değerlendirmelerde bulundu.

"İSTATİSTİĞE BAKSANA"

Dev maç hakkında konuşan Avcı, "Ben Fenerbahçe ile bilgili birşey konuşmayacağım. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe istatistiğine baksana. Hayırlısı, güzel maç olsun. Bu bir ölüm-kalım savaş maçı değil. Bizim çok rahat olmamız gereken bir maç. Tribünün de öyle olması lazım. Sakin ve sabırlı şekilde takımlarına destek versinler. Onu verdikleri zaman zaten sonuç geliyor" ifadelerini kullandı.

AVCI'NIN BÜYÜK MAÇ KARNESİ

Trabzonspor, Avcı'nın görev yaptığı iki ayrı dönemde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşısında 17 karşılaşmaya çıktı. Bordo-mavililer, bu maçlarda 6 galibiyet ve 6 beraberlik elde ederken, 5 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Gerilim şimdiden başladı! Avcı\'dan Fenerbahçe\'ye gözdağı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Gerilim şimdiden başladı! Avcı'dan Fenerbahçe'ye gözdağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Ercan Karatas: Ne dev maçı ya hamsi tava yapacaz bunları bu kadar basit 152 208 Yanıtla
    Oğuzhan ERGÜL: dikkat et palamut olup dönmek de var 87 56 Tarık yücel: kendi evinizdede yapicaktiniz hamsiyi verdikbelinize palamutu dolaştınız 68 31 Abuzer Kadayıf: Dikkat edin yengeç ?? Kemal’e çevirmesinler sizi yan yan giden cinsten 27 21
  • ömer özdaş: Hic gs macı öncesi acıklama yapmazsın ?? 164 111 Yanıtla
    Baris Yavuz: ts-gs maci öncesi gs tarafından hiç açıklama yapani gördünüz mü? 100 33 Ali Arslan: Bir TD gs den para aldık şike yaptık diyor, mahkemeye versinler kanitlarim diyor daha ne bekleniyor soruşturma için başka ne delil belge aranıyor neden operasyon yapılmıyor 20 9
  • Tardun Öztürk: Tirabzon gs’ye her zaman yatar 165 101 Yanıtla
  • Ensar Aktaş: Çıldırtmış fenerlileri helal olsun. Hafta sonu da saplayınca daha çok kudurcaklar. 114 139 Yanıtla
  • şeyhmus DİNÇER: bu da kendini fatih terim zannediyor zavalli, 117 96 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement