Aboubakar: Bu saçma suçlamalara son verelim - Son Dakika
Spor

Aboubakar: Bu saçma suçlamalara son verelim

Aboubakar: Bu saçma suçlamalara son verelim

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu sezon hiçbir tartışma yaşamadığını ve disiplinsiz davranışta bulunmadığını belirtti. Aboubakar, saç işlemi yapmadığını ve kulüp tarafından entegrasyonunun onaylandığını söyledi.

14.12.2023 20:24  Güncelleme: 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, "Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç işlemi yapmadım. Geçen yaz, sezon bittikten sonra ve sezon başlamadan önce saçlarıma işlem yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı" dedi.

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta alınan Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından 5 futbolcu kadro bırakılmıştı. Kadro dışı bırakılan 5 futbolcudan birisi olan Vincent Aboubakar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla açıklamalarda bulundu.

Bu sezon kulüpte hiç kimseyle tartışma yaşamadığını ve disiplinsiz bir davranışta bulunmadığını ifade eden Aboubakar, "Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç işlemi yapmadım. Geçen yaz, sezon bittikten sonra ve sezon başlamadan önce saçlarıma işlem yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Hiçbir şey. Bu sezona kadar 11 gol 3 asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. ve hepsinden önemlisi, sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve bana entegrasyonumu onaylayan bir e-posta gönderdi. Bu yüzden lütfen yasal işlem konusu olabilecek asılsız suçlamaları bırakın ve işimi yapmama izin verin" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Aboubakar: Bu saçma suçlamalara son verelim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement