Acımasız Kazım! Yerdeki Rakibinin Üstüne Bastı - Son Dakika
Spor

Acımasız Kazım! Yerdeki Rakibinin Üstüne Bastı

Celtic'in yeni transferi Kazim, Aberdeen maçında yerdeki rakibinin üstüne basması sonrası tribünlerden büyük tepki aldı ancak kırmızı kart görmedi.

04.02.2016 10:25  Güncelleme: 10:33

İskoçya Ligi'nde Aberdeen'in sahasında konuk ettiği Celtic'i 2-1 mağlup ettiği maçta Colin Kazım, yerdeki rakibinin ayağına bastı ve tribünlerden büyük tepki aldı.

RAKİBİNİN ÜSTÜNE BASTI, UCUZ YIRTTI

Gazeteci tehdit ettiği gerekçesiyle Feyenoord'dan kovulduktan sonra İskoçya'nın Celtic takımına transfer olan Colin Kazim Richards, Aberdeen maçında yerdeki rakibinin üstüne bastı. Kazım, acımasızca hareketi sonrası tribünlerden büyük tepki aldı ancak kırmızı kart görmedi.

Acımasız Kazım! Yerdeki Rakibinin Üstüne Bastı

Son Dakika Spor Acımasız Kazım! Yerdeki Rakibinin Üstüne Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • wwww: Futboluyla değil cirkefligiyle gündeme gelen geri zekalinin teki..acımasız ve vahşi. . 13 0 Yanıtla
  • cenk: koli kazım senden ancak çoban olur oda caldırırsın kesin 10 0 Yanıtla
  • Karadeniz : Hayvan işte 8 1 Yanıtla
  • Serkan Aykut anlayana: Bunu milli takıma alan bir zihniyet hala futbolumuzu yönetmeye çalışıyor. Ne futbolcular geldi geçti milli takıma girmeden jübile yaptılar hemde ne kadar hak edenler vardı ben bunun için ağlayan bilirim keşke bir kere giyseydim diyen. İsmail gulduren in bir lafı ile bitiriyim Gençlerbirliği nde her maç oynadım milli takıma almadılar Fenerbahçe ye transfer oldum onsekiz haftadır yedeğim milli takıma çağırdılar. 6 0 Yanıtla
    fenerbahçe: gökdeniz karadeniz fatih tekke varken sabri Sarıoğlu tümer metinin bitik halini tercih eden adamdan ne bekleyebilirsinki:))) 1 0 Serkan Aykut anlayana: Futbolu yönetenlerin adil olduğuna inanmıyorum. Turkiye de kadınlara küfür edilsin diye maç ayarlayan bir federasyon samsunspor.miy. play of final maçında tarihin yüz karası 1 0
  • fenerbahçe: Fatoş terimin piyasaya sürdüğü akil adamlardan biri :)) 1 1 Yanıtla

Advertisement