Adanaspor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları

Adanaspor\'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları

Karşılaşmada sakatlıkları bulunan Cem Özdemir, Marco ve Ahmet Bahçivan ile sarı kart cezalıları Merthan ve Ali Zorlu forma giyemeyecek.

17.01.2014 16:59

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, pazar günü sahasında Karşıyaka ile karşılaşacak olan turuncu-beyazlı takımın Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışmalarına devam ettiği, zorlu karşılaşmada sakatlıkları bulunan Cem Özdemir, Marco ve Ahmet Bahçivan ile sarı kart cezalıları Merthan ve Ali Zorlu'nun forma giyemeyeceği belirtildi.

Bugün yapılan antrenmanda ise İzzet, Fatih Şen, Tiago, Veli, Selçuk Şahin ve Talha'nın takımdan ayrı koşu yaptığı, bu oyuncuların önemli bir sorunları bulunmadığı ve Karşıyaka maçında oynayabilecekleri bildirildi.

Teknik direktör Levent Eriş, pazar günü oynayacak olan maçı dönüm olarak nitelendirdiklerini ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Alacakları bir galibiyetle sıkıntılı bölgeden kurtulmak istediklerini dile getiren Eriş, "Sahamızda ve seyircimizin önünde mutlaka kazanmamız gereken bir müsabaka. Rakibimiz geçen hafta Şanlıurfaspor'u yenerek moral kazandı. Biz de Manisaspor deplasmanına galibiyet moraliyle gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adanaspor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement