Adanaspor, Samsunspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor, Samsunspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Adanaspor, Samsunspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Adanaspor, PTT 1.Lig'in 14.haftasında deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Çatalan Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı tekrarlayan kaleci Tolgahan Acar katılmadı.

23.11.2013 17:54

Adanaspor, PTT 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Çatalan Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı tekrarlayan kaleci Tolgahan Acar katılmadı. Hafta başından bu yana takımdan ayrı çalışan Rahman ve Tiago ise topla çalışmalara başladılar. Cezalı oyuncular Ümit ve Tuna'nın yanı sıra, sakatlıkları devam eden Cem Özdemir ve Tayfun da Samsun deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacak.

NAŞAL VE UZEL'DEN TATLI ZİYAFETİ

Adanaspor yöneticilerinden Kasım Naşal ve Bülent Uzel antrenman sonunda futbolculara ve teknik heyete tatlı ziyafeti çekti. Kasım Naşal, zorlu maçta futbolculara başarı dileğinde bulundu.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ligin iki savaşan takımının pazartesi günü Samsun'da karşı karşıya geleceğini belirterek, "Güzel bir maç olacak. Samsunspor kendi evinde etkili futbol oynuyor. Seyir zevki açısından izleyenlerin heyecanla takip edeceği bir müsabaka olacak. Adanaspor takımı da sahada mücadele edecek ve puan almak için her şeyi yapacaktır. Eksik kadromuza rağmen yerlerine görev alacak isimler de onları mutlaka aratmayacaktır. Maçın sonunda deplasmandan puanla dönerek Balıkesirspor maçını telafi etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor, Samsunspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement