Ahmet Taşçı, 300 Kiloluk Lastikle Antrenman Yapıyor - Son Dakika
Spor

Ahmet Taşçı, 300 Kiloluk Lastikle Antrenman Yapıyor

Ahmet Taşçı, 300 Kiloluk Lastikle Antrenman Yapıyor

Efsane güreşçi Ahmet Taşçı, Kırkpınar güreşlerine 'en yaşlı pehlivan' olarak çıkmaya hazırlanırken antrenmanlarda 300 kiloluk dev iş makinesi lastiği ile oyuncak gibi oynuyor.

15.07.2015 14:33  Güncelleme: 15:10

Ata sporumuz yağlı güreşte kazandığı başarılarla adı şimdiden efsaneleşen 57 yaşındaki Ahmet Taşçı, şimdi Kırkpınar güreşlerine 'en yaşlı pehlivan' olarak çıkmaya hazırlanıyor. Ahmet Taşçı, antrenmanlarda 300 kiloluk dev iş makinesi lastiği ile oyuncak gibi oynuyor.

DÖNEMİN EN GÜÇLÜ GÜREŞÇİSİ

Bugüne kadar Kırkpınar'da 9 kez Başpehlivan olan, aralıksız üçer yıl başpehlivan olduğu için de tüm pehlivanların hayali olan altın kemeri iki kez kazanan Ahmet Taşçı, Cumhuriyet döneminin en güçlü güreşçilerinden kabul ediliyor.



TAŞ GİBİ GÜREŞÇİ

Güreş otoritelerinin, özellikle ellerinin ve ayaklarının çok güçlü olduğunu vurguladıkları, rakiplerini bu özelliği ile yenerek büyük başarılara ulaştığını belirttiği Ahmet Taşçı, şu anda 57 yaşında olmasına rağmen gençlik yıllarındaki gücünden fazla bir şey kaybetmemiş görünüyor.

300 KİLOLUK LASTİKLE İDMAN YAPIYOR

105 kilo ağırlığındaki Ahmet Taşçı, tüm spor aletlerinde zorlanmazken, kendisine denk kuvvette pehlivan da bulamadığı için Karamürsel'deki idman alanında dev iş makinesi lastiklerini kullanarak antrenmanlarını yapıyor. 300 kilo ağırlığındaki en büyük iş makinesi lastiğini tek başına kaldırıp yuvarlayabilen Ahmet Taşçı'nın bu antrenmanları ilgiyle izleniyor.



Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ahmet Taşçı, 300 Kiloluk Lastikle Antrenman Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • HALO: YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 30 1 Yanıtla
  • Erhan Can: Sporla az biraz uğraşan herkes çok iyi bilirki; Lastikle antrenman Aptalca bir şovdan ibaret. 7 14 Yanıtla
  • zerhoş cemil a: HİÇTE OYUNCAK GİBİ OYNUYOR GÖRÜNMÜYOR,,ADAM BURNUNDAN SOLUYOR O AĞIRLIĞI KALDIRMAAK İÇİN.... 10 8 Yanıtla
  • umut: Boş yorum yapmayın gerizekalilar ne anlarsınız ata sporundan 15 1 Yanıtla
  • havalı: helal olsun babaaaa... 16 0 Yanıtla
  • Muşekket 1000 göllü musa: Bence Ahmet taşçı lastikle değilde türgevin çuval çuval paralarıyla antreman yapsa daha doğru olur ..Hem daha ağır hem daha muntazamla paketlenmiş... 7 9 Yanıtla
  • Hakkari : yuh sana derler kiro, varmi kürtlerde böyle bir pehlivan. 12 2 Yanıtla
  • Bjk: O lastik 300 kilo gelmezzzzz 5 8 Yanıtla
  • Özel harekatçı: Hey gidi koca ahmet masallah 11 1 Yanıtla
  • Karamürsel li Sedat TÜREL: Karamürsel in gururu Turkiye ve Dunya da un yapmis yaşayan Efsane ...41 KERE MAŞAALLAH 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement