Akhisar Belediyespor İkinci Yarı Hazırlıklarına 10 Eksikle Başladı - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor İkinci Yarı Hazırlıklarına 10 Eksikle Başladı

Akhisar Belediyespor İkinci Yarı Hazırlıklarına 10 Eksikle Başladı

Akhisar Belediyespor, ligin ikinci yarısı ile 9 ve 12 Ocak'ta Kastamonuspor 1966 ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçlarının hazırlıklarına 10 eksikle başladı.

04.01.2016 14:19

Akhisar Belediyespor, ligin ikinci yarısı ile 9 ve 12 Ocak'ta Kastamonuspor 1966 ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçlarının hazırlıklarına 10 eksikle başladı. Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki ilk antrenmanda kendilerine kulüp bulmaları bildirilen Hasan Kabze, Lomana LuaLua ve Orhan Taşdelen'in yanı sıra izinli olan Kaleci Milan Lukac, Douglao, Kadir Keleş, Hugo Rodellega, Caner Osmanbaşı, Abdülkadir  Özdemir ve Joel N'Guema yer almadı. Yabancı futbolcuların 6 Ocak'ta, diğer oyuncuların ise yarın yapılacak idmana katılacağı açıklandı.

Tatil döneminde transfer konusunda yönetimle telefon görüşmeleri yaptıklarını, önümüzdeki günlerde karşılıklı konuşmalarla tabloyu şekillendireceklerini dile getiren Teknik Direktör Cihat Arslan, "Kaç oyuncu alacağımız ve hangi mevkilere takviye yapacağımız bu görüşmelerde netlik kazanacak. Alınacak oyuncu sayısı 1 de olabilir, 3 de. Atacağımız her adımda takım bütünlüğünü bozmamaya özen göstereceğiz" dedi.

Kupaya kötü başladıklarını hatırlatan Arslan, Kastamonuspor 1966 ile oynanacak 2 maçı kazanıp, bu tabloyu değiştireceklerini sözlerine ekledi.

- Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor İkinci Yarı Hazırlıklarına 10 Eksikle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement