Almeida'dan Transfer Sözleri - Son Dakika
Spor

Almeida'dan Transfer Sözleri

Almeida\'dan Transfer Sözleri

Bundesliga'da son sırada yer alan ve oynadığı son 11 maçı da kaybeden Hannover, Cumartesi günü oynayacağı Köln maçını çıkış mücadelesi olarak görüyor.

10.03.2016 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Bundesliga'da son sırada yer alan ve oynadığı son 11 maçı da kaybeden Hannover, Cumartesi günü oynayacağı Köln maçını çıkış mücadelesi olarak görüyor. Hannover forması giyen eski Beşiktaşlı Hugo Almeida da, takımının ligde kalacağına inanıyor.

Bild'e konuşan 31 yaşındaki oyuncu, taraftar desteğinin vurgu yaparak, "Taraftarlarımızın 90 dakika boyunca arkamızda olmalarını istiyoruz. Onlar fastastikler ve maç boyunca bizi çılgınca destekleyeceklerine eminim" dedi.

Augsburg maçında attığı dirsek nedeniyle aldığı 3 maçlık cezasını tamamlayan Almeida, "3 maç ceza almak kötü oldu ancak cezamı tamamladım ve takımıma tekrar yardım edebileceğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Hannover'de kalacak mı?

Ligin son sırasında ve düşme hattının 9 puan gerisinde olmalarını değerlendiren Almeida, "Berbat bir durumdayız ve artık karakter göstermemiz gerekiyor. Yetenekli birçok genç oyuncuya sahibiz. Ligde kalmamız için 7, belki duruma göre 6 galibiyete ihtiyacımız var. Eğer Köln'e karşı galip gelirsek geri dönüş koşusunu başlatabiliriz. Pes etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

2017 yılında bitecek olan sözleşmesi sadece Bundesliga'yı kapsayan Portekizli golcü, Hannover'in küme düşmesi durumunda takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili bir soruya, "Bugüne kadar ileride ne olacağını hiç düşünmedim. Bazen geleceğinizi tam anlamıyla planlamak iyi olabilir ancak ben şu anda takımın durumuna konsantreyim ve nasıl daha iyi olabiliriz, onu düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Almeida'dan Transfer Sözleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement