Almeria İlk Galibiyetini Aldı: 1-2 - Son Dakika
Spor

Almeria İlk Galibiyetini Aldı: 1-2

Almeria İlk Galibiyetini Aldı: 1-2

2012-13 sezonunda henüz galibiyet alamayan Almeria, geriye düştüğü karşılaşmada pes etmedi ve Valencia'yı mağlup etti.

30.10.2013 23:00

La Liga'nın 11'inci haftasında Valencia deplasmanına konuk olan Almeria, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Valencia, Jonas'ın penaltıdan attığı golle öne geçse de Marco Torsiglieri ve Aleix Vidal'in golleri konuk ekibe galibiyeti getirdi.

Müsabaka karşılıklı ataklarla başladı. Suso'nun beşinci dakikadaki şutunda Diego Alves başarılı oldu. 10'da ise kaleciye takılan isim Jonas oldu. Rodri'nin 12'deki şutu dışarı giderken, 16'da da Jonas'ın şutu çerçeveyi bulmadı.

25'ten itibaren ise Valencia oyuna ağırlığını koydu. Sofiane Feghouli'nin 27'deki şutu auta gitti. 31'de ise Esteban, Jonas'a gol izni vermedi. Fakat 32'de Rodri, ceza sahası içinde topa elle müdahale edince Valencia penaltı kazandı. Jonas da bu fırsatı affetmeyerek takımının soyunma odasına önde girmesini sağladı: 1-0.

Almeria, ikinci devreye daha istekli başladı. Aleix Vidal'in 50'deki şutu kaleyi bulmadı. 53'te ise Helder Barbosa isabet kaydedemedi. Fakat 60'ta Suso'nun ortaladığı topa kafayı vuran Marco Torsiglieri skora denge getirdi: 1-1.

Bu golün hemen ardından Almeria'nın ikinci golü geldi. Gelişen kontra atak sonrası Ramon Azeez'den topu alan Aleix Vidal, kaleci Diego Alves'i mağlup etti ve takımını öne geçirdi: 1-2.

Karşılaşmanın geri kalan bölümünde gol olmayınca üç puanı Almeria aldı:1-2.

Almeria, bu galibiyetle puanını altıya çıkardı. Valencia ise 13 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Almeria İlk Galibiyetini Aldı: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement