Altınordu, Efsanevi Futbolcusu Sait Altınordu'yu Andı - Son Dakika
Spor

Altınordu, Efsanevi Futbolcusu Sait Altınordu'yu Andı

Altınordu, Efsanevi Futbolcusu Sait Altınordu\'yu Andı

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Altınordu, efsanevi futbolcusu Sait Altınordu'yu ölümünün 34.yılında Alsancak'taki büstü ve Kokluca Mezarlığı'ndaki kabri başında andı.

20.11.2012 18:00

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Altınordu, efsanevi futbolcusu Sait Altınordu'yu ölümünün 34. yılında Alsancak'taki büstü ve Kokluca Mezarlığı'ndaki kabri başında andı.

Altınordu camiası, kırmızı-lacivertli formayı 27 yıl aralıksız giyen ve Soyadı Kanunu'nun çıktığı dönemde "Altınordu" soyadını alan Sait Altınordu'yu ölümünün 34. yılında törenle andı. Sait Altınordu Meydanı ve Kokluca Mezarlığı'ndaki törenlere, Altınordu'nun 87 yaşındaki eşi Ayhan Altınordu da katıldı.

Alsancak Tren Garı bölgesindeki meydanda yapılan töreni İzmiri Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu sundu ve Sait Altınordu'nun hizmetlerini anlatan detaylı bir konuşma yaptı. Anlamlı törene Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Bilen, Altınordu Başkan Vekili Murat Dizdar, yönetim kurulu üyeleri Salih Mertan, Zafer Bilgetay, Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve yardımcıları, Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, Kaptan Yusuf Büküşoğlu, aralarında Hikmet Orhunbilge ve Erkan Velioğlu'nun da bulunduğu eski futbolcular, efsane amigo Yaşar Tunçses, Gazeteci Yazar Gürkan Ertaç, Okan Yüksel ile Altınordu Futbol Akademi öğrencileri katıldı.

Tüm katılımcılara ve halka, Sait Altınordu'nun anısına lokma ikram edilirken, katılımcılar daha sonra toplu halde Kokluca Mezarlığı'na geçerek anma törenine devam ettiler. Burada ise hem Sait Altınordu, hem de Altınordu tarihinde yer edinmiş Süleyman Ferit Eczacıbaşı, İsmet Orhunbilge ve Beytullah Baliç'in mezarları ziyaret edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu, Efsanevi Futbolcusu Sait Altınordu'yu Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement