Altınordu Futbol Direktörü Dizdar Açıklaması - Son Dakika
Spor

Altınordu Futbol Direktörü Dizdar Açıklaması

Altınordu Futbol Direktörü Dizdar Açıklaması

"Hedefimiz yurt içi ve yurt dışından potansiyeli yüksek Türk gençlerini keşfedip, onlardan iyi bir yarışmacı takım çıkarmak"

08.01.2014 10:15

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Altınordu'nun futbol direktörü Murat Dizdar, "Hedefimiz yurt içi ve yurt dışından potansiyeli yüksek Türk gençlerini keşfedip, onlardan iyi bir yarışmacı takım çıkarmak" dedi.

Dizdar, yaptığı açıklamada, A takım kadrosunda yer alan futbolcularına yapılan transfer tekliflerinin şaşırtıcı olmadığını belirtti. Ortak hedefleri bulunan bir aile olduklarını ve oyuncuların kariyer planlarını güven ortamı içinde yaptıklarını bildiren Dizdar, şunları kaydetti:

"Altınordu'nun yükselmesi, sistem içerisindeki herkesin yükselmesi anlamına gelir. Futbolcularımız, kendilerine gelişim fırsatı veren ve Altınordu patenti almalarını sağlayan kulübümüze karşı ciddi bir sorumluluk anlayışı içerisindeler. Kariyer planlarını birlikte yaptığımız oyuncularımızın bu ortamda bize duydukları güven ve saygı bizleri mutlu ediyor. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız, tam bir profesyonellik anlayışı ve ciddiyetle var güçleriyle çalışıyorlar. Bu iyi niyetli çabalar, karşılığını mutlaka bulacaktır. Hedefimiz önümüzdeki 2 yılda yurt içi ve yurt dışından potansiyeli yüksek Türk gençlerini keşfedip, onlardan iyi bir yarışmacı takım çıkarmak."

Dizdar, mevcut seçimlerini bu mantığa göre yaptıklarını belirterek, "Gelişimlerine katkı sağlıyor ve en önemlisi de onlara Altınordu markasından yararlanma fırsatı tanıyoruz. Bu genç kardeşlerimizin hepsiyle bireysel ve kurumsal olarak ortak hedeflerimiz var. Hedeflerimiz doğrultusunda kader birliği yapmış durumdayız. İşte bu nedenlerden dolayı da gelen tekliflere şaşırmıyoruz aksine planlarımızın doğru işlediğini teyit edip yolumuzda yürüyoruz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Altınordu Futbol Direktörü Dizdar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement