Barcelona Espanyol'u 2-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Barcelona Espanyol'u 2-0 Yendi

İspanya Kral Kupası'nda Barcelona, deplasmanda Espanyol'u 2-0 yendi ve turnuvada tur atladı. Milli futbolcumuz Arda Turan 90 dakika oynadı.

13.01.2016 23:52  Güncelleme: 10:12

İspanya Kral Kupası son 16 turu ikinci maçında Espanyol ile Barcelona karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı Barcelona 2-0 kazandı ve 4-1'lik ikinci maçın ardından toplamda 6-1'e ulaşarak bir üst tura adını yazdırmayı başardı.

ARDA 90 DAKİKA OYNADI

Temsilcimiz Arda Turan'ın 90 dakika forma giydiği mücadelede Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 32 ve 88. dakikalarda Munir El Haddadi kaydetti. Arda Turan, mücadelede ilk kez hücuma daha yakın bir pozisyonda mücadele ederken her geçen gün takımına daha da alıştığını gösterdi.

ESPANYOL ELENDİ

Bu sonucun ardından Barcelona adını çeyrek finale yazdırırken Espanyol ise turnuvaya veda etti. İspanya Kral Kupası'nda Barcelona'nın bir üst turdaki rakibi ise kura çekiminin ardından belli olacak.

Barcelona Espanyol\'u 2-0 Yendi
Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Barcelona Espanyol'u 2-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • sel9: futboldan cok daha onemli seyler war yaziklar olsun sizlere 15 33 Yanıtla
  • ibrahim krksl: Arda Turan daha iyi olup Barca nın deyismez futbolcusu olacak bak görürsünüz. 34 6 Yanıtla
  • tercuman: ARDADAN BİR GOL BEKLİYORUZ. İYİ BİR GOL 19 1 Yanıtla
  • Adinizi yazin: Tamam arda iyi topcu ammma barcelona topcusu degil. Lassa hem ardanin hemde barcelonanin resmi sponsoru. Yani ticari bir transfer. Neden 2 sene once degil de bu sene aldilar bir dusunun o takima kimi mibte etsen oynar. 5 11 Yanıtla
  • Cetin: Ya bizim Vatanimizda mehmetcin polis ölüyor, haber diye Ardanin öpüsmesi yok bilmem oynucagi yok bilmem asisti hergün haber oluyor... Yazin Günah, Arda gününü gün ederken 6-7 aylik pkk saldirali yüzünden ölüyor... 7 5 Yanıtla
  • 1: 30 saniye kala oynatmislar haaaaa 1 10 Yanıtla
  • Gogo: Arda buraya yumruk havaya 7 3 Yanıtla

Advertisement