Arda Turan ve ekibi göreve başlıyor! Milli Takım'ın yeni antrenörleri çok konuşulur - Son Dakika
Spor

Arda Turan ve ekibi göreve başlıyor! Milli Takım'ın yeni antrenörleri çok konuşulur

Ümit Milli Takım'ın hocası olmak için artık saatleri sayan Arda Turan'ın yardımcıları belli oldu. Arda Turan'ın ekibinde eski futbolcular Hakan Balta, Hakan Ünsal, Barış Özbek, Uğur İnceman ve İbrahim Toraman yer alıyor.

19.02.2023 14:27  Güncelleme: 16:41

Türkiye Futbol Federasyonu, milli takımlardaki antrenörlük ekibinde köklü bir değişime gidiyor. Ümit Milli Takım'da Tolunay Kafkas'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Arda Turan geçiyor. Arda Turan ve ekibinin kısa süre içinde göreve başlayacağı öğrenildi.

Arda Turan ve ekibi göreve başlıyor! Milli Takım'ın yeni antrenörleri çok konuşulur

ESKİ FUTBOLCULAR VAR

DHA'nın haberine göre; Arda Turan'ın ekibinde Hakan Balta, Hakan Ünsal, Barış Özbek, Uğur İnceman ve İbrahim Toraman var.

FUTBOL DÜNYASI İKİYE BÖLÜNDÜ

Geçtiğimiz sezon futbolculuk kariyerini noktalayan Arda Turan'ın başlangıcı böyle bir görevle yapması futbol dünyasını ikiye böldü. Turan'ın uluslararası deneyimiyle Milli Takım'a faydalı olacağı görüşünü savunanlar ve tecrübesiz olduğunu söyleyenlerin sayısı hayli fazla.

Arda Turan ve ekibi göreve başlıyor! Milli Takım\'ın yeni antrenörleri çok konuşulur

Son Dakika Spor Arda Turan ve ekibi göreve başlıyor! Milli Takım'ın yeni antrenörleri çok konuşulur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • serdar SARIKAYA: Biliç in dediği gibi; yetkisi olanın bilgisi yok, bilgisi olanın yetkisi yok 118 13 Yanıtla
  • Can Yıldırım : Ümit Milli takımımı? Galatasaray alt yapısı yapsalarmış adinı. Tüm eski Galatasaraylıları toplamışlar nedir bu ülkenin 6alatasaray seviciliği. Adamda diploma yok silahlı olayları desen hala mahkemede ceza alması içten bile değil adamı milli takım hocası yaptılar liyakat yok gelecekte milki takımdan kavga dısında birsey beklemeyin 71 42 Yanıtla
  • Özgür AKBULUT: Bir milli takımı gs apoletli birilerine kalmamali karma yapilmali. 52 52 Yanıtla
  • Kadri Sabancı: Türk futbolunda galatasaraylıdan başka futbolcumu yokki hepsi biryerde bukadar saçmalık olmaz futbola bile şaibe bulaştı artık sanki başka tecrübeli futbolcu başka takımlarda yok arda daha dünkü çocuk onda ne tecrübe olur yazık. 5 4 Yanıtla

Advertisement