Arsenal, Bournemouth'a Hazır - Son Dakika
Spor

Arsenal, Bournemouth'a Hazır

Arsenal, Bournemouth\'a Hazır

Bournemouth ile Arsenal, Federasyon Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Eski oyuncusu Mikel Arteta’nın göreve gelmesinden sonra çıkışa geçmesi beklenen Arsenal, henüz bunu gerçekleştirebilmiş değil. Yeni hocasıyla ligde sadece Manchester United’ı yenen Topçular, Federasyon Kupası'nda (FA Cup) ise önceki turda Leeds United’ı tek golle geçerek üst tura yükselmişti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Chelsea’ye teslim olmayan ve son dakikalarda eşitliği sağlayan Kırmızı Beyazlılar buna rağmen düşme hattındaki Bournemouth’un sadece 7 puan üzerinde.

27.01.2020 18:20

Bournemouth ile Arsenal, Federasyon Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Eski oyuncusu Mikel Arteta'nın göreve gelmesinden sonra çıkışa geçmesi beklenen Arsenal, henüz bunu gerçekleştirebilmiş değil. Yeni hocasıyla ligde sadece Manchester United'ı yenen Topçular, Federasyon Kupası'nda (FA Cup) ise önceki turda Leeds United'ı tek golle geçerek üst tura yükselmişti.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Chelsea'ye teslim olmayan ve son dakikalarda eşitliği sağlayan Kırmızı Beyazlılar buna rağmen düşme hattındaki Bournemouth'un sadece 7 puan üzerinde.

Kaynak: Dugout

Son Dakika Spor Arsenal, Bournemouth'a Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement