Arsenal West Ham Virajında - Son Dakika
Spor

Arsenal West Ham Virajında

Arsenal West Ham Virajında

Premier Lig'de Arsenal evinde ağırlayacağı West Ham karşısında iç sahada yakaladığı yedi maçlık galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak.

14.03.2015 01:32

Premier Lig'in 29.hafta maçında Arsenal, Emirates'te West Ham United'ı konuk ediyor.

Evinde oynadığı son 12 Londra derbisini kaybetmeyen Arsenal, yine sahadan 3 puanla ayrılıp ilk 3'teki yerini kaybetmek istemiyor.

Mikel Arteta , Abou Diaby, Debuchy, Flamini, Wilshere, Oxlade-Chamberlain ve Paulista gibi sakat olan isimlerden yoksun sahaya çıkacak olan ev sahibi ekipte Tomas Rosicky'nin durumu belirsizliğini koruyor.

İç sahada 7 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Arsenal, ligde oynadığı son 8 maçın 7'sini kazanmayı başardı.

Formunun zirvesindeki ev sahibi ekip son maçında ManU'yu da kupadan eledi..

54 puanla Premier Lig'de üçüncü sırada yer alan Arsenal, bir puan gerisindeki ManU ve 3 puan gerisindeki Liverpool'a yakalanmamak için kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkıyor.

Konuk ekip West Ham ise, ligde 13 maçtır yenemediği Arsenal'e karşı bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Ligde 39 puanla 10'uncu sırada bulunan Doğu Londra ekibinde Andy Carroll ve Carlton Cole'un sakatlıkları var. Reid ve Enner Valencia'nın durumları ise belirsizliğini koruyor. Ancak iki futbolcunun da maça yetişeceği tahmin ediliyor.

MUHTEMEL 11'LERArsenal: Ospina, Gibbs, Koscielny, Mertesacker, Bellerín, Cazorla, Coquelin, Sánchez, Özil, Welbeck, GiroudWest Ham: Adrián, Cresswell, Reid, Tomkins, Demel, Kouyaté, Song, Noble, Downing, Sakho, Valencia

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal West Ham Virajında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement