Athletic Bilbao'nun Kalecisi Arrizabalaga, 80 Milyon Euroya Chelsea'ye Gitti - Son Dakika
Spor

Athletic Bilbao'nun Kalecisi Arrizabalaga, 80 Milyon Euroya Chelsea'ye Gitti

İngiliz devi Chelsea, İspanya Liginde Athletic Bilbao'nun kalesini koruyan Kepa Arrizabalaga'yı 80 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek transfer etti.

08.08.2018 14:08

İspanya La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao'da forma giyen genç file bekçisi Kepa Arrizabalaga, tarihe geçti.

Kulüpten yapılan açıklamada, İngiliz ekibi Chelsea'nin 23 yaşındaki kalecinin 80 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödediği bildirildi.

Bu sezon Premier Lig'de mücadele edecek olan genç file bekçisi böylece, futbol tarihinin en yüksek bonservis bedeli ödenen kalecisi oldu.

Athletic Bilbao\'nun Kalecisi Arrizabalaga, 80 Milyon Euroya Chelsea\'ye Gitti

Son Dakika Spor Athletic Bilbao'nun Kalecisi Arrizabalaga, 80 Milyon Euroya Chelsea'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • vatandaş: 30 MİLYONA MUSLERAYI ALSAYDI DAHA İYİYDİ 6 7 Yanıtla
  • Sabri karabatak: Bu maçlara giden insanların aklından supem var ula millet para siciyor taraftar parayla maça giriyor o kalecide parayla oynuyor 7 1 Yanıtla
  • COMOLOKKO: krallll 3 0 Yanıtla
    CEMO: memo sen misin 1 4
  • ?: Avrupa da nasil bi ekonom varsa turkiye de bi o kadar dipte. 80 milyon euro sadece bir kaleci icin. Biz belhanda yi 8 e kakalamaya calisiyoruz onuda en sonunda 5 indirir oyle satariz. Turkiye futbol olarak tam anlamiyla bitmis demektir. Ekonomi ortada, takimlarin basarilari yok anca kendi kendimize oynuyoruz ligde. Var niye geldiyse bende anlamadim. Super kupada gorduk en iyi hakem cuneyt dediler alin cuneyti var bile durduramadi. Zaten kuluplerin durumlari ortada futbola baksan hic bir kulup zevk vermiyor. 1 0 Yanıtla

Advertisement