Atletico Burak'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

Atletico Burak'ı İstiyor

Atletico Burak\'ı İstiyor

Galatasaraylı yöneticiler, Atletico Madrid'in sahibi Gil Marin ile bir araya geldi ve Burak Yılmaz pazarlığı yaşandı.

03.04.2013 15:18

Galatasaraylı yöneticiler Ali Dürüst, Ali Gürsoy ile Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Atletico Madrid'in sahibi Gil Marin ile bir araya geldiler.

Buluşma sarı-kırmızılı camiada büyük bir heyecan yaratırken, 'Acaba Arda Turan geri mi dönecek?' sorularını beraberinde getirdi. Ancak durum farklıydı.

Galatasaraylı yöneticiler iyi ilişkiler içinde oldukları Marin'e deyim yerindeyse selam verip borçlu çıktılar. Arda Turan'ın bonservis taksitlerinin ödemesinde yaşanan gecikmeyi dile getiren yöneticilere, Marin ödemenin bir an önce yapılacağının garantisini verdi. Ardından da sadede geldi: "Arda Turan'dan çok memnunuz. Takımda kalması için elimizden geleni yapacağız. Ancak Falcao sezon sonu gidebilir. Eğer öyle olursa sizin kapınızı çalarız. Burak Yılmaz listemizdeki 5 futbolcudan biri."

GÖNLÜM G.SARAY'I İSTİYOR

Marin, Galatasaray'ın Real Madrid önündeki şansını da şu sözlerle yorumladı: "Bence şansınız yarı yarıya. Burak-Drogba, Sneijder çok önemli futbolcular. Turu geçebilirsiniz. Gönlüm sizi, aklım Real'i istiyor. Çünkü Şampiyonlar Ligi yarı finali aralarında İspanya Kral Kupası finali var. Real yarı finale kalıp yıpranırsa bu bizim işimize gelir. Ben İspanya Kupası finalinin Bernabeu'da oynanmasını istiyorum. Çünkü bizim stadımızdan büyük ve oraya ekstra 20 bin taraftarımız gelecek. Böylece 2 milyon euro artı para kazanacağım."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Atletico Burak'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement