Avrupa Bu Takası Konuşacak! - Son Dakika
Spor

Avrupa Bu Takası Konuşacak!

Avrupa Bu Takası Konuşacak!

Bu sezon La Liga'daki şampiyonluk umutlarını tüketme noktasına gelen Real Madrid, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

15.03.2016 13:58

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Bu sezon La Liga'daki şampiyonluk umutlarını tüketme noktasına gelen Real Madrid, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İngiliz basınının iddiası ise sansasyon yaratacak cinsten.

The Sun Gazetesi'nin haberine göre; Real Madrid, Eden Hazar'a eflatun beyazlı formayı giydirebilmek için James Rodriguez'i takasta kullanmayı planlıyor.

Takasa dair en büyük sorun ise Chelsea'nin Hazar'da biçtiği değer. Real Madrid'in, Belçikalı yıldız için biçilen 100 milyon poundluk değeri ödemeye yanaşmadığı iddia edildi. Geçtiğimiz sezonun başında 70 milyon pounda aldığı James Rodriguez'i Chelsea'ye önermeyi planlayan eflatun beyazlıların, transfere bu şekilde nokta koymayı hedeflediği belirtildi.

Bu sezon James Rodriguez Real Madrid formasıyla 22 maça çıkıp 6 gol 8 asistlik istatistikler yakalarken, Eden Hazard Chelsea formasıyla 38 maça çıkıp 2 gol 8 asist rakamlarına ulaştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Avrupa Bu Takası Konuşacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement