Aydın'da düzenlenen bisiklet yarışları büyük ilgi gördü - Son Dakika
Spor

Aydın'da düzenlenen bisiklet yarışları büyük ilgi gördü

Aydın\'da düzenlenen bisiklet yarışları büyük ilgi gördü

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen bisiklet yarışları, tüm lise ve ilkokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Yarışlar, gençlerin sağlık ve gelişimi için bisiklet kullanım kültürünü teşvik etmek amacıyla düzenlendi. Yarışa katılan sporcular, beş farklı yaş kategorisinde mücadele etti. Yarış güzergahı olan Söke-Güllübahçe karayolu trafiğe kapatıldı ve kayıtlar TAYEM'de alındı. Şanslı katılımcılara sponsor firmalar tarafından bisiklet hediye edileceği duyuruldu.

05.04.2024 13:57  Güncelleme: 14:00

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen bisiklet yarışları, büyük heyecan oluşturdu. Tüm lise ve ilkokul öğrencilerinin davet edildiği yarışmada beş farklı yaş kategorisinde sporcular yarıştı.

Söke'de düzenlenen yarışlar nedeniyle güvenlik tedbirleri alınırken, yarış güzergahı olan Söke- Güllübahçe karayolunun bir bölümü araç trafiğine kapatıldı. Yarışa katılmak isteyenler için kayıtlar sabah saatlerinden itibaren TAYEM'de alındı.

Her kategoride çekilişle belirlenecek şanslı katılımcılara sponsor firmalar tarafından bisiklet hediye edileceği ifade edildi. Yarışların; gençlerin sağlık ve gelişimi için bisiklet kullanım kültürünü teşvik etmek adına önemli bir adım olduğu belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydın'da düzenlenen bisiklet yarışları büyük ilgi gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement