Balıkesirspor, Mehmet Demirtaş'ı teknik direktör olarak göreve getirdi - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor, Mehmet Demirtaş'ı teknik direktör olarak göreve getirdi

Balıkesirspor, Mehmet Demirtaş\'ı teknik direktör olarak göreve getirdi

TFF 3. Lig 4. Grup'ta 5 maçta 5 puan toplayabilen Balıkesirspor, teknik direktör Recep Çetin'le yollarını ayırmasının ardından Mehmet Demirtaş'ı göreve getirdi. 65 yaşındaki Demirtaş'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi ve Demirtaş'a başarılar diledi.

12.10.2023 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta oynadığı 5 maçta 5 puan toplayabilen Balıkesirspor, teknik direktör Recep Çetin'le yollarını ayırmasının ardından göreve Mehmet Demirtaş'ı getirdi. Yıllardır birçok kulüpte Yılmaz Vural'ın yardımcılığını yapan, Sarıyer'i teknik direktör olarak da çalıştıran 65 yaşındaki Demirtaş'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer, "Kulübümüz, yönetim kurulu kararıyla teknik direktör Mehmet Demirtaş ile 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diler, Mehmet Demirtaş ve ekibine kulübümüzde başarılar dileriz" açıklamasını yaptı. Balıkesirspor transfer yasağını lig başladıktan sonra transfer döneminin son gününde kaldırıp takviye yapmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor, Mehmet Demirtaş'ı teknik direktör olarak göreve getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement