Banvit Litvanya'daki Eurolig Elemelerine İddialı Gidiyor - Son Dakika
Spor

Banvit Litvanya'daki Eurolig Elemelerine İddialı Gidiyor

Banvit Litvanya\'daki Eurolig Elemelerine İddialı Gidiyor

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç 1 Ekim Salı günü başlayacak Turkish Airlines Euroleague Ön Eleme karşılaşmaları öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

28.09.2013 11:51

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç 1 Ekim Salı günü başlayacak Turkish Airlines Euroleague Ön Eleme karşılaşmaları öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Başkan Özkan Kılıç, pazartesi günü Litvanya'ya gideceklerini belirterek şunları söyledi:

"Bu sene Lietuvos Rytas takımının ev sahipliğinde Litvanya'da düzenlenecek olan THY Euroleague Eleme Grubu karşılaşmaları için pazartesi günü Vilnius şehrine hareket edeceğiz. 8 takımın katıldığı ve sadece 1 takımın normal sezon gruplarında oynama hakkı kazanacağı bu zorlu turnuvada bizi birbirinden güçlü rakipler bekliyor. Euroleague'e giden yol gerçekten zor. Teknik ve idari ekibimiz bu zor yolu hesap ederek sezonu nispeten daha erken açtılar. Hazırlık dönemini de iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Genel olarak hazırlık maçlarında gösterilen performanstan da memnunum. Çarşamba gününden itibaren gerçek anlamda final maçları oynamaya başlayacağız. Sonuçta teknik, idari ekibimize ve sporcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Kulübümüz için büyük önem taşıyan bu final maçlarında tüm ekibimizden en iyi performanslarını göstermelerini bekliyoruz." - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Banvit Litvanya'daki Eurolig Elemelerine İddialı Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement