Barça ile Burada Hiç Kazanamadım" - Son Dakika
Spor

Barça ile Burada Hiç Kazanamadım"

Barça ile Burada Hiç Kazanamadım"

Bu akşam karşılaşacağı Arsenal maçı öncesi Pep Guardiola Arsenal hakkında konuşurken daha önce burada hiç kazanamadığına değinerek zorlu bir maç olacağını dile getirdi.

19.02.2014 21:52

Zorlu maç öncesi basın toplantısına konuşan Guardiola "Buraya üçüncü kez geliyorum ve Barça ile burada Arsenal'i yenemedim. Böyle bir takıma karşı 90 dakika dominasyon hem çok zor hem de rakibin bunu engelleyecek gücü var. Özellikle kendi evlerinde çok daha güçlüler" diyerek maça dair görüşlerini dile getirdi. Bundesliga'da maç kazanmanın zorluğuna değinen Guardiola, Şampiyonlar Ligi arenasının farklılığını da dile getirerek takımın gerçek seviyesini belirlemesi açısından da bu maçın önemli olduğunun altını çizdi.

"Lahm olmadan asla"

Bayern Münih kaptanı Philipp Lahm'a da değinen İspanyol teknik adam "Onsuz burada olmayı düşünemiyorum. Takımın en kilit iki üç oyuncusundan birisi" diyerek kaptana övgüler yağdırdı. "Saha içerisinde Lahm sadece kalede oynamayaz. Manuel Neuer'in işini yapmak onun için zor ama diğer bütün pozisyonlarda oynadığı zaman her zaman iyi oynuyor. Onunla beraber çalışmak benim için bir hayalin gerçekleşmesidir. Bugüne kadar çalıştığım en zeki oyuncu" diyerek Lahm'ın takım ve kendisi için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

"Mesut'un pasları çok etkili"

Mesut Özil hakkında da konuşan Guardiola "Barcelona'da oynarken Real Madrid formasıyla bize karşı pek çok kez oynadı. Etkili pasları var ve üst düzey bir oyuncu. Onu durdurmanın yolu topa ancak kendimiz sahip olarak mümkün olabilir" diyerek topa sahip olup kontrolü ele almanın önemine vurgu yaptı. Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi Şampiyonu unvanını korumak istediğini dile getiren Guardiola bunun daha önce çalıştığı Barcelona'daki mücadeleden çok daha zor olduğuna dikkat çekti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Barça ile Burada Hiç Kazanamadım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement