Barcelona'da Başkan Şimdilik Bartomeu Olacak - Son Dakika
Spor

Barcelona'da Başkan Şimdilik Bartomeu Olacak

Barcelona\'da Başkan Şimdilik Bartomeu Olacak

Barcelona'da Rosell'in istifasının ardından yeni başkan şu an için asbaşkanlık yapan Josep Maria Bartomeu olacak.

23.01.2014 22:00  Güncelleme: 23:03

Neymar'ın Santos'tan Barcelona'ya olan transferinde çıkan yolsuzluk iddianamesinin İspanyol mahkemelerince resmen kabul edilmesinin ardından görevini bırakan Barcelona Başkanı Sandro Rosell'in yerine kimin geçeceği belli oldu!

Şu an için asbaşkanlık yapan Josep Maria Bartomeu, geçici süreliğine başkanlık koltuğuna oturacak. 2016'da yeni seçime gidecek olan Barcelona'da yönetim kurulu da Bartomeu'nun bu süreye kadar başkanlık koltuğunda bulunmasını istiyor.

Bartomeu da yaptığı açıklamada, "2016'ya kadar görevimize her alanda devam edeceğiz. Planlarımız değişmedi. Hedeflerimiz aynı. Pek çok hedefimiz gerçekleşti ve pek çoğu da gerçekleşmeyi bekliyor! Yarın bir toplantı yapacağız ve siz basın mensuplarını da davet edeceğiz ve sorularınızı yanıtlayacağız. Teşekkürler. Visca Barca, visca Katalunya..." ifadelerini kullandı.

Bartomeu'nun yardımcılığını ise şu an için kulübün ekonomi ve finans asbaşkanlığını yapan Javier Faus'un yapması bekleniyor.

Rosell'in en büyük rakibi olarak gösterilen 2003-2010 yılları arasında başkanlık yapan Joan Laporta da 2016 başkanlık yarışına dahil olabileceğini açıklamıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Barcelona'da Başkan Şimdilik Bartomeu Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement