Barcelona, Hakan Çalhanoğlu'nun Peşinde - Son Dakika
Spor

Barcelona, Hakan Çalhanoğlu'nun Peşinde

Dünya devi Barcelona'nın önümüzdeki sezon için transfer etmeyi planladığı oyuncuların listesi basına sızdı. Listede Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu da var.

25.02.2015 14:29

Sportif direktörlük görevini yürüten Andoni Zubizarreta ile yolları ayırdıktan sonra "Futbol Sahası Teknik Komisyonu" oluşturan ve bunun da başına bir dönem Milan'da çalışmış Ariedo Braida'yı getiren Barcelona, transferde hareketli bir dönem geçiriyor.

3 İSİM TAKİP EDİLİYOR

Braida, Avrupa'nın çeşitli yerlerine gidip transfer listelerindeki futbolcuları stattan canlı olarak takip ediyor.İspanyol Mundo Deportivo gazetesine göre Barcelona'nın orta sahadaki alternatifleri arasında Koke, Paul Pogba ve Marco Verratti bulunuyordu.

LİSTEYE HAKAN DA DAHİL OLDU

Fakat Braida'nın, listesine Hakan Çalhanoğlu'nu da eklediği iddia ediliyor. Hakan'ın takım arkadaşı Lars Bender ise sık sık sakatlandığı gerekçesiyle bu lsiteden çıkarıldı.

BU SEZON 8 GOL, 7 ASİSTİ VAR

Bu sezon Bayer Leverkusen formasıyla 32 maçta görev alan Çalhanoğlu, 8 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi. 21 yaşındaki oyuncunun adı Leverkusen'e transfer olmadan önce Liverpool, Bayern Münih, Arsenal gibi kulüplerle de anılmıştı.

Barcelona, Hakan Çalhanoğlu\'nun Peşinde
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Barcelona, Hakan Çalhanoğlu'nun Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • addo keles: Bizim Signor Fatih Terim milli takima cagirmiyor 4 1 Yanıtla
  • ali: bu adamı leverkusendende gönderxcekler vallahi galatasaraya gelecek seneye 10 tane hakan çalhanoğlu bir tane gökhan töre etmez kimse kendini kandırmasın 1 3 Yanıtla
  • Jan Vesely: Hamit ALTINTOP, Nuri ŞAHİN gibi olucak bununda sonu tekrar eski yuvasına geri döner 1 sene sonra :) 2 2 Yanıtla
  • Salla: Haber kolpa. Barcelona nin onumuzdeki sezon icin transfer yasagi var !!! 3 1 Yanıtla
  • Sizin köylü: Öldürme futbol hayatını Hakan ! Ne yıldızlar gördük barçaya reale gidip yok olan mesutlar hamitler robinho lar daha neler neler ... Aklını başına al 1 2 Yanıtla
  • TRABZON61: HİKAYE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 0 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Yemin et, inanalim 0 1 Yanıtla

Advertisement