Barcelona, Muhammed Salah ve Christian Eriksen İçin Harekete Geçiyor - Son Dakika
Spor

Barcelona, Muhammed Salah ve Christian Eriksen İçin Harekete Geçiyor

Antoine Griezmann'ın Atletico Madrid'de kalacağının açıklanmasının ardından Barcelona, Christian Eriksen ve Muhammed Salah için harekete geçiyor.

14.06.2018 23:42  Güncelleme: 23:44

Barcelona'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Antoine Griezmann, Atletico Madrid'de kalacağını açıkladı ve Katalan ekibinin planları değişti.

İspanya'dan Sport'ta yer alan habere göre; Barcelona, Tottenham'da forma giyen Christian Eriksen'i ilk hedef olarak belirledi. Eriksen ile Iniesta'nın yerini doldurmayı planlayan Valverde'nin, Coutinho, suarez ve Messi'den oluşan bir hücum hattı şekillendirebileceği kaydedildi.

BÜYÜK RÜYA SALAH

Haberde; Barcelona'nın, Salah'ı satın almasının büyük bir rüya olacağı ancak Mısırlı yıldız için nabız yoklanacağı belirtildi. Salah'ın kadroya katılması durumunda Coutinho'nun orta sahada yer alacağı ve Messi, Suarez ve Salah hücum hattının oluşturulacağı vurgulandı.

Liverpool'da geçtiğimiz sezon 52 maça çıkan Salah, 44 gol attı ve 16 asist yaptı. Eriksen ise Tottenham'da 47 maçta 14 gol, 13 asistlik katkı sağladı.

Barcelona, <a class='keyword-sd' href='/muhammed-salah/' title='Muhammed Salah'>Muhammed Salah</a> ve Christian Eriksen İçin Harekete Geçiyor
Barcelona, Muhammed Salah ve Christian Eriksen İçin Harekete Geçiyor

Son Dakika Spor Barcelona, Muhammed Salah ve Christian Eriksen İçin Harekete Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yorumcu.: Muhammed salah barceloya gitmemeli.cok kaliteli oyuncu ama orda yok olma şansi var . 11 14 Yanıtla
  • Akil: Salah 26 yasinda ve gecen sezondan baskada gundem olacak gol sayisi yok. salah elbetteki iyi oyuncu ama super yetenekli harika otesi mekemmel degil meziyetli oyuncular daha kucuk yasta belli olur. 26 yasinda iyi olma futbolda patlama derler 3 yil icinde vasata doner 1 0 Yanıtla
  • Ceferov vurgun: Insalah salahi barsa alir 0 0 Yanıtla

Advertisement